Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυστραλία: Συνοδός πολυτελείας καταγγέλλει τράπεζα – «Μου έκλεισαν τους λογαριασμούς μου λόγω της δουλειάς μου»

Αυστραλία: Συνοδός πολυτελείας καταγγέλλει τράπεζα – «Μου έκλεισαν τους λογαριασμούς μου λόγω της δουλειάς μου»
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Μία συνοδός πολυτελείας από την Αυστραλία είναι έξαλλη με την τράπεζά της, διότι της έκλεισε τον λογαριασμό της και δηλώνει πως είναι θύμα διάκρισης, λόγω της δουλειάς της, αφού δεν έλαβε «καμία ενημέρωση» για πιθανό πρόβλημα στις συναλλαγές της.

Η συνοδός πολυτελείας εξέφρασε τα παράπονά της μέσω Twitter, γράφοντας ότι προσπάθησε να μπει στους λογαριασμούς της στη συγκεκριμένη τράπεζα της Αυστραλίας για να κάνει κάποιες συναλλαγές και ανακάλυψε ότι τους είχαν κλείσει, χωρίς καμία εξήγηση.

Γράφοντας στους 62.500 ακόλουθούς της, η πρώην δημοσιογράφος εξοργίστηκε: «Λοιπόν, ήμουν έτοιμη να κάνω online τραπεζικές συναλλαγές όταν ανακάλυψα ότι η [τράπεζα] έκλεισε ξαφνικά τους τραπεζικούς λογαριασμούς μου».

Η Samantha X, ισχυρίζεται ότι «ποτέ δεν είχε κάνει υπερανάληψη» και διατηρούσε τους λογαριασμούς της για «χρόνια» χωρίς να συμβεί το παραμικρό, για αυτό και χαρακτήρισε την κίνηση από την τράπεζα ως «αποκρουστική».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samantha X After Dark (@samanthaxafterdark)

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τους πήρε τηλέφωνο επειδή φοβόταν ότι είχε πέσει θύμα απάτης ή ότι η τράπεζα είχε ανησυχίες για κάποια πρόσφατη συναλλαγή της, όμως δεν της εξήγησαν καν τον λόγο για τον οποίο έκλεισαν τους λογαριασμούς της

«Μου είπαν ότι είχαν κλείσει τον λογαριασμό μου και όταν ρώτησα τι εννοούσαν, μου είπαν «Δεν μπορούμε να σας πούμε γιατί είναι μια επιχειρηματική απόφαση», είπε η ίδια.

«Δεν είναι ότι είχα χιλιάδες δολάρια μέσα αλλά ήταν ο λογαριασμός που χρησιμοποιούσα στην καθημερινότητά μου», δήλωσε η πρώην δημοσιογράφος και νυν συνοδός πολυτελείας, με την τράπεζα να ισχυρίζεται ότι την προειδοποίησε μέσω email, το οποίο δεν έλαβε ποτέ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samantha X After Dark (@samanthaxafterdark)

«Ήμουν έξαλλη και πραγματικά αναστατωμένη, γιατί δεν μου δόθηκε καμία εξήγηση και επειδή το έκαναν χωρίς καμία ειδοποίηση», δηλώνει η Samantha X.

Παρόλα αυτά, κατάφερε να μεταφέρει όλα τα χρήματά της σε λογαριασμό που διατηρούσε σε άλλη τράπεζα αλλά, όπως και να ‘χει, δηλώνει απογοητευμένη από τον χειρισμό της τράπεζας και θεωρεί ότι είναι θύμα διάκρισης, λόγω της δουλειάς που κάνει.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις