Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αυτό είναι το εντυπωσιακό νέο πρόσωπο της L’Oreal Paris

Αυτό είναι το εντυπωσιακό νέο πρόσωπο της L’Oreal Paris

Η Duckie Thot είναι η νέα παγκόσμια εκπρόσωπος της L’Oreal Paris.

Το μοντέλο από την Αυστραλία θα κάνει επίσημα το ντεμπούτο της ως πρέσβειρα της μάρκας στο Le Defile L’Oreal Paris στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού (Η επίδειξη που πραγματοποιείται σε αυτοσχέδιο πλωτό διάδρομο στον Σηκουάνα).

Η Duckie Thot γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας από γονείς πρόσφυγες από το Σουδάν. Αναδείχθηκε τρίτη στην 8η σεζόν του ριάλιτι Top Model της Αυστραλίας το 2013.

Το πραγματικό της όνομα είναι Nyadak Thot και άρχισε να χρησιμοποιεί το «Duckie» όταν οι δάσκαλοι και οι συμμαθητές δεν μπορούσαν να προφέρουν το όνομά της.

Απογοητεύτηκε από την έλλειψη ευκαιριών για έγχρωμα μοντέλα στην Αυστραλία και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να προωθήσει την καριέρα της. Έχει συνεργαστεί με τα brand Victoria’s Secret, Moschino και Oscar de la Renta. Πιο πρόσφατα, εμφανίστηκε στη Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης στην επίδειξη της συλλογής εσωρούχων της Ριάνα, Savage x Fenty.

H Thot εντάχθηκε πλέον στην ομάδα των εκπροσώπων της μάρκας ομορφιάς, πρέσβειρες της οποίας είναι η Τζέιν Φοντα, Έβα Λονγκόια και Τζούλιαν Μουρ.

«Ανυπομονώ να βοηθήσω περισσότερα κορίτσια να αγαπήσουν την ομορφιά του μαύρου δέρματος τους. Με το μυαλό μου, επιστρέφω στο χρόνο και λέω στο νεαρό κορίτσι που ήμουν: “Κάνε μεγάλα όνειρα, δούλεψε σκληρά και εμπιστέψου τον εαυτό σου κορίτσι γιατί μια μέρα θα πεις «ναι» στο νούμερο ένα brand ομορφιάς!”».

«Αν και ανερχόμενη σε μια νέα γενιά μοντέλων, η Duckie Thot ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει τη φωνή της για να τη συνδυάσει με τη δύναμη των εικόνων της» αναφέρει σε δελτίο τύπου ο Pierre-Emmanuel Angeloglou, πρόεδρος του brand. «Η ενέργεια της και το μήνυμα των μη αποκλεισμών την καθιστούν ιδανική για την οικογένεια L’Oréal Paris: αυθεντική και σίγουρη στην αυτοπεποίθηση της. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Duckie για να συνεχίσει να παρακινεί τις γυναίκες να πιστεύουν στην ομορφιά τους σε όλο τον κόσμο» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις