Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ του νέου James Bond και δεν πρέπει να το χάσεις

James Bond Τζέιμς Μποντ
Φωτογραφίες από: Youtube

Εάν συγκαταλέγεστε στους φανατικούς θαυμαστές του πιο ιστορικού μυστικού πράκτορα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, έχετε κάθε λόγο να χαίρεστε! Ο νέος James Bond έρχεται!

Ένα teaser μόλις μερικών δευτερολέπτων δεν ήταν φυσικά αρκετό! Όλοι περίμεναν πώς και πώς το πρώτο επίσημο τρέιλερ της 25ης περιπέτειας του James Bond το οποίο… ήρθε και τα έχει όλα!

Άκρως επικίνδυνες και εντυπωσιακές σκηνές δράσης, εκρήξεις, όμορφες γυναίκες, προηγμένη τεχνολογία και όπως πάντα, αυτοκίνητα που κόβουν την ανάσα.

Στην 25η ταινία του διασημότερου μυστικού πράκτορα, ένα ακόμη στοιχείο που κάνει τους fan να ανυπομονούν, είναι και ο… νέος κακός, τον οποίο και υποδύεται ο ταλαντούχος -και ήδη βραβευμένος με Όσκαρ- Ράμι Μάλεκ.

James Bond

Φυσικά στο προσκήνιο και ο Ντάνιελ Κρεγκ, με το άψογο κοστούμι του 007 για… τελευταία φορά όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο ίδιος.

Η υπόθεση της νέας ταινίας του James Bond

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, που ενσαρκώνει τον Μποντ, ερωτεύεται σφόδρα την ψυχολόγο Μαντλίν Σουάν, την οποία υποδύεται η Γαλλίδα Λέα Σεϊντού κι η οποία είχε επίσης πρωταγωνιστήσει στο Spectre, την προηγούμενη ταινία του Βρετανού κατασκόπου, το 2015.

Η Σουάν είναι η κόρη του κ. Ουάιτ, του εχθρού του Μποντ στο Casino Royale και το Quantum of Solace. «Γιατί να σε προδώσω;» ρωτάει η Σεϊντού τον 007 κατά τη διάρκεια μιας καταδίωξης. «Όλοι μας έχουμε τα μυστικά μας» της απαντάει εκείνος.

Στην ταινία παρουσιάζεται, επιπλέον, η αντιπαλότητα μεταξύ του Τζέιμς Μποντ και μιας άλλης κατασκόπου, τον ρόλο της οποίας ενσαρκώνει η Βρετανία Λασάνα Λιντς. «Ο κόσμος άλλαξε» λέει εκείνη στον 007.

Η Βρετανίδα σεναριογράφος και ηθοποιός, με πολλές διακρίσεις στα βραβεία Emmy, Φοίβη Ουάλερ Μπριντζ συμμετείχε στο σενάριο της νέας ταινίας, η οποία, σύμφωνα με την ίδια, «συμπεριφέρεται σωστά στις γυναίκες».

Το «No Time To Die» θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 3 Απριλίου 2020.

Δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του νέου James Bond

Στη νέα ταινία, ο «Μποντ εγκαταλείπει τις δραστηριότητές του στους κόλπους των μυστικών υπηρεσιών προκειμένου να απολαύσει μια ήσυχη ζωή στην Τζαμάικα», όμως, «η ηρεμία του σύντομα θα διαταραχθεί, όταν ο παλιός φίλος του από τη CIA Φέλιξ Λάιτερ θα του ζητήσει βοήθεια», αναφέρει το δελτίο τύπου της Universal Pictures.

Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει για να βοηθήσει έναν επιστήμονα που κρατείται όμηρος, μια αποστολή η οποία «θα τον οδηγήσει στα ίχνη ενός μυστηριώδους κακού, που είναι οπλισμένος από μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία».

Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2020. Είναι η πέμπτη και η τελευταία φορά που ο Ντάνιελ Κρεγκ, ηλικίας 51 ετών, ενσαρκώνει τον 007.

Φωτογραφίες: YouTube.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις