Site icon NewsIT

Δεν σε ξέρουν Κέιτ Μίντλετον! Όχι που θα φόραγες τα ίδια στον γάμο της χρονιάς

05.06.2018 | 13:42
Κέιτ Μίντλετον

Χύθηκαν τόνοι μελάνης και πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια για τα ρούχα που επέλεξε η Κέιτ Μίντλετον στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Η εμφάνισή της στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε ένα σύνολο που θύμισε σε πολλούς ένα McQueen παλτό που έχει φορέσει άλλες τρεις φορές.

Ένας παρατηρητικός χρήστης βέβαια εντόπισε το στοιχείο που έκανε τη διαφορά και σημαίνει πως φυσικά και δεν φόρεσε το ίδιο παλτό η Κέιτ Μίντλετον.

Η Jessica, που διαχειρίζεται τον λογαριασμό Royal Addected 2 στο Instagram, εντόπισε τη μικρή διαφορά ανάμεσα στο παλιό και νέο παλτό.

Τα μικρά κάνουν τη διαφορά για την Κέιτ Μίντλετον

Ενώ αυτό που φορούσε η Κέιτ Μίντλετον στον γάμο είχε τρία κουμπιά στα μανίδια, αυτό που φορούσε στη βάφτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ και άλλες εμφανίσεις δεν είχε.

Το παλτό που επέλεξε για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ ήταν “primrose yellow” σε χρώμα ενώ το άλλο McQueen ήταν κρεμ.

Η λεπτή διαφορά στην απόχρωση γίνεται εύκολα αντιληπτή σε φωτογραφίες που πόζαρε με τη μικρή Σάρλοτ που ήταν ντυμένη στα λευκά και τα επίσημα πορτρέτα που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι του Κένσινγκτον.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version