Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Είναι αδύνατο να κοιτάξετε αυτήν τη φωτό χωρίς να χαμογελάσετε…

Είναι αδύνατο να κοιτάξετε αυτήν τη φωτό χωρίς να χαμογελάσετε…

ειδησεις Όταν πριν από μερικά χρόνια ο Jackson και η Melissa Brandts έστηναν τον χρονοδιακόπτη στην φωτογραφική τους μηχανή για να απαθανατίσουν την επίσκεψή τους σε μια λίμνη, δεν περίμεναν ότι η φωτογραφία που έβγαινε σε λίγα δευτερόλεπτα θα έπαιρνε τον “τίτλο” της πιο χαρούμενης φωτογραφίας στον κόσμο.

Η φωτογραφία που ακολουθεί, λοιπόν, τραβήχτηκε το 2009 και το ζευγάρι την έστειλε σε έναν διαγωνισμό πασίγνωστης εταιρείας αναψυκτικών.
Η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει “viral” στο διαδίκτυο.

Τώρα, έγινε γνωστό, ότι βάσει σχετικής έρευνας αυτή η φωτογραφία αναδείχτηκε ως “η πιο χαρούμενη φωτογραφία στον κόσμο”.

Ο λόγος; Πάνω από το 71% όσων την αντικρίζουν, χαμογελούν με τον “πρωταγωνιστή” σκίουρο που πετάχτηκε από το πουθενά και… χάλασε το πλάνο της Melissa και του Jackson.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της σχετικής έρευνας, δρ Moor, η “ξαφνική” χαρούμενη στιγμή που απεικονίζεται στην φωτογραφία μας ανεβάζει ψυχολογικά, αφού μας κάνει να νιώθουμε ότι κερδίζουμε κάτι παραπάνω από αυτό που αναμέναμε.

Επίσης, η χαμογελαστή αντίδραση του ζευγαριού, σε συνδυασμό με το όμορφο παρασκήνιο (λόφοι, νερό, λιακάδα κλπ) συνθέτουν μια “τέλεια” αυθόρμητη, αστεία σκηνή.

Εσείς, χαμογελάσατε με την φωτογραφία;…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε