Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Έκαναν τηλεοπτική σειρά τους φόνους του serial killer της Κύπρου – video

Έκαναν τηλεοπτική σειρά τους φόνους του serial killer της Κύπρου – video

Μια υπόθεση που σόκαρε τους πάντες, οι δολοφονίες πέντε γυναικών και δυο παιδιών από τον Νίκο Μεταξά, έγινε επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς. Μόλις πέντε μήνες μετά τις αποκαλύψεις για τη σοκαριστική δράση του serial killer της Κύπρου, ήδη το πρώτο trailer έχει ανέβει στα social media.

Τα δυο επεισόδια για τον serial killer της Κύπρου, τον 35χρονο «Ορέστη» (σ.σ. όπως συστηνόταν στα θύματά του), θα παιχτούν στις Φιλιππίνες, χώρα από την οποία προέρχονται γυναίκες που δολοφονήθηκαν από τον Μεταξά.

Η παραγωγή τηλεοπτικής σειράς στις Φιλιππίνες αποφάσισε να εντάξει την υπόθεση με τον serial killer στην Κύπρο και τα δυο επεισόδια αναμένεται να προβληθούν σε λίγες μέρες.

Φυσικά, τα επεισόδια είναι προϊόν μυθοπλασίας, αλλά γυρίσματα έγιναν στην Κύπρο και ο δράστης είναι κάποιος άνδρας που υπηρετεί στο στρατό. Στο trailer φαίνεται ο δράστης να στραγγαλίζει τα θύματά του, να τα καλύπτει με σεντόνια και να τοποθετεί τα πτώματα σε βαλίτσες, όπως έκανε και ο Μεταξάς.

Δεν αποκλείεται η σειρά να εγείρει αντιδράσεις, όχι μόνο για το πως θα παρουσιαστούν τα πράγματα αλλά και γιατί έχουν περάσει μόλις πέντε μήνες από τις αποκαλύψεις και οι οικογένειες των θυμάτων παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

Δείτε το trailer της σειράς

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις