Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Έκρηξη με 4 νεκρούς σε φορτηγό με πυρίτιδα

Έκρηξη φορτηγού ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα αίτια του δυστυχήματος στην Κίνα ερευνώνται.

Φορτηγό που μετέφερε πυρίτιδα σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων εξερράγη στην κεντρική Κίνα, με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, τρία οχήματα να καταστραφεί τμήμα του αυτοκινητοδρόμου, μετέδωσαν κρατικά ΜΜΕ σήμερα Κυριακή.
Τουλάχιστον 35 άνθρωποι τραυματίστηκαν από το δυστύχημα, που σημειώθηκε το Σάββατο σε τμήμα του οδικού δικτύου κοντά στην πόλη Σιάογκαν στην επαρχία Χούμπεϊ, μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Νέα Κίνα.
“Η έκρηξη έκοψε το δρόμο σε μήκος δέκα μέτρων και σε βάθος ενός μέτρου. Πάνω από 700 τετραγωνικά μέτρα του δρόμου τινάχτηκαν στον αέρα”, δήλωσε ο Ζιανγκ Λιανγκ, εκπρόσωπος της υπηρεσίας διαχείρισης του αυτοκινητοδρόμου που συνδέει το Πεκίνο με τη Ζούχαϊ.
Το φορτηγό μετέφερε πέντε τόνους πυρίτιδας από τη Λίουγιανγκ στην κεντρική επαρχία Χουνάν σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στη βόρεια επαρχία Χέμπεϊ, σύμφωνα με το Νέα Κίνα.
Το δυστύχημα ερευνάται από τις αρχές και τρεις άνθρωποι, περιλαμβανομένου του ιδιοκτήτη του φορτίου του οχήματος, συνελήφθησαν, κατά την ίδια πηγή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε