Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έλον Μασκ: «Έκανα πλάκα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Δεν θα αγοράσω καμία ομάδα»

Έλον Μασκ: «Έκανα πλάκα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Δεν θα αγοράσω καμία ομάδα»
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε ότι τρόλαρε με το ενδεχόμενο να αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που ήταν αναμενόμενο, όμως η δήλωσή του, έστω και «για πλάκα», προκάλεσε πανικό στα social media.

Ο Έλον Μασκ έγραψε νωρίτερα ότι «για να είμαι σαφής, υποστηρίζω την αριστερή πτέρυγα του ρεπουμπλικανικού κόμματος και την δεξιά πτέρυγα των Δημοκρατικών», στο Twitter και συνέχισε ρίχνοντας… «βόμβα»: «και επίσης αγοράζω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρακαλώ».

Όταν ένας ακόλουθός του τον ρώτησε αν το εννοεί, γράφοντας «είσαι σοβαρός;», ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου απάντησε: «Όχι, αυτό είναι ένα μακροχρόνιο αστείο στο Twitter. Δεν θα αγοράσω καμία αθλητική ομάδα».

Η αρχική ανάρτηση του Έλον Μασκ συγκέντρωσε πάνω από 55.000 retweets και 300.000 likes, που ίσως αποτυπώνει την επιθυμία των οπαδών της ομάδας για αλλαγές, αφού η εποχή με προπονητή τον Έρικ Τεν Χάαγκ έχει ξεκινήσει με δύο σερί ήττες στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Βέβαια, πρόσθεσε ότι, αν ποτέ σκεφτόταν να κάνει μια τέτοια επένδυση, τότε θα ήθελε όντως να αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επειδή είναι η αγαπημένη του ομάδα από τότε που ήταν παιδί.

Μάλιστα, ένας οπαδός των «Κόκκινων Διαβόλων» του απάντησε στην αρχική ανάρτηση: «Δεν έχετε απολύτως καμία ιδέα για την τεράστια ελπίδα που έχετε για ένα εκατομμύριο οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, αγοράστε μας».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις