Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ερντογάν: Η εμφάνιση «ροκ σταρ» και η «αποθέωση» – «Μα που σε συνάντησα, ζαλίστηκα»

Ερντογάν: Η εμφάνιση «ροκ σταρ» και η «αποθέωση» – «Μα που σε συνάντησα, ζαλίστηκα»

Προεκλογικό και… «ροκ» ήταν το κλίμα στην ομιλία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άδανα. Ο πρόεδρος της Τουρκίας έχει χαμηλά ποσοστά στους νέους και όπως φαίνεται προχώρησε σε μια προσπάθεια προσέγγισης πολύ έξω από τα συνηθισμένα…

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε στο Νέο Στάδιο στην Άδανα ως άλλος «ροκ σταρ» για την ομιλία του στη νεολαία. Κατά την είσοδό του έπαιζε γνωστό τουρκικό ροκ τραγούδι, με τους συγκεντρωμένους να ζητωκραυγάζουν και να κουνούν σημαίες. 

Δείτε φωτογραφίες:

«Ο πρόεδρος της νεολαίας και της Τουρκίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!» ακούγεται κατά την είσοδό του. Και παίζει ένα τραγούδι με τους εξής στίχους: «Δεν είδα κάτι πιο όμορφο από εσένα. Δεν γνώρισα κάτι πιο ειδικό από εσένα. Δεν κοίταξα κανέναν άλλον που να περνάει στην σκέψη μου. Δεν γνώρισα κάτι πιο ειδικό από εσένα. Πιο όμορφο από εσένα, πιο όμορφο από εσένα. 

Μα που σε συνάντησα, ζαλίστηκα, κράτησα τον εαυτό μου για εσένα. Πιο όμορφο από εσένα, πιο όμορφο από εσένα. Δεν έδωσα σε κανέναν σημασία, δεν αλλάζω άποψη!». 

https://twitter.com/RTErdogan/status/1528111479337144324?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1528111479337144324%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2Fnews%2Fworld%2Femfanisi-rok-star-tou-erntogan-se-gipedo-sta-adana

«Εδώ είναι ο πρόεδρος της νεολαίας και της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» φωνάζουν από τα μεγάφωνα του σταδίου. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις