Site icon NewsIT

Έβαλε τα γέλια η Χίλαρι όταν έμαθε το θάνατο του Καντάφι – Δείτε το video

21.10.2011 | 10:01
Έβαλε τα γέλια η Χίλαρι όταν έμαθε το θάνατο του Καντάφι – Δείτε το video

"We came, we saw, he died"... "Ήρθαμε, είδαμε, πέθανε". Με αυτή τη φράση και γέλια "υποδέχτηκε" η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ την είδηση πως ο Μουαμάρ Καντάφι είναι νεκρός!

Δυο μέρες πριν οι Λίβυοι αντάρτες εκτελέσουν τον Μουαμάρ Καντάφι, η Χίλαρι Κλίντον είχε επισκεφτεί τη χώρα σε ένα ταξίδι… αστραπή. Την ημέρα που έγινε γνωστό πως ο Συνταγματάρχης συνελλήφθη και είναι νεκρός, η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ βρισκόταν στο Αφγανιστάν. Έμαθε τα νέα λίγο πριν δώσει συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο.

“Ήρθαμε, είδαμε, πέθανε” είπε όταν την πληροφόρησαν πως ο Καντάφι είναι νεκρός. Ακολούθησε ένα μακάβριο γέλιο από τη Χίλαρι Κλίντον…

Νωρίτερα, έμαθε τα νέα για τη σύλληψη του Μουαμάρ Καντάφι. Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ετοιμαζόταν να δώσει συνέντευξη στο CBS News, όταν χτύπησε το κινητό της και έμαθε ότι Μουαμάρ Καντάφι είχε πέσει στα χέρια των ανταρτών.

«Ουάου» ήταν η πρώτη (ας πούμε) λέξη που βγήκε από τα χείλη της. Έδωσε το κινητό στους συνεργάτες της και είπε: «Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως συνελήφθη ο Καντάφι. Ανεπιβεβαίωτες. Αλλά έχουμε ακούσει πολλές τέτοιες πληροφορίες στο παρελθόν», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τελευταίες ώρες του Καντάφι – Ικέτευε για τη ζωή του – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ video και φωτογραφίες

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version