Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Νέες φωτογραφίες από το Ρόσγουελ – Οι αποδείξεις για εξωγήινους

Νέες φωτογραφίες από το Ρόσγουελ – Οι αποδείξεις για εξωγήινους

Οι φωτογραφίες που άφησε γεωλόγος που εργάστηκε στο Roswell τη δεκαετία του 1940 έχουν πυροδοτήσει τα σενάρια για ύπαρξη εξωγήινων.

Στις φωτογραφίες που άφησε σε φάκελο σε μια σοφίτα αποτυπώνεται, όπως αναφέρουν, ένα ανθρωποειδές εξωγήινο πλάσμα που βρέθηκε κοντά στην πόλη Ρόσγουελ όταν το 1947 συνετρίβη ένα διαστημικό σκάφος.

Ιστοσελίδες που ασχολούνται με εξωγήινους περιγράφουν τις εικόνες σαν “όπλο που καπνίζει” και αποδεικνύει την ύπαρξή τους.

Οι φωτογραφίες θα παρουσιαστούν σε ειδική τελετή από τον ερευνητή εξωγήινης ζωής Tom Carey και θα μεταδοθεί ζωντανά από το 10.000 θέσεων Εθνικό Ωδείο στην πόλη του Μεξικό στις 5 Μαΐου.

“Η επιστήμη έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι πραγματικές φωτογραφίες από το 1947. Μοναδικό συμπέρασμα πως αυτό το ανθρωποειδές δεν είναι ένα παραμορφωμένο πρόσωπο, μούμια ή νεκρός. Δεν είναι πλάσμα που προέρχεται από τη Γη”,σημείωσε ο ερευνητής Anthony Baraglia.

O Nigel Watson αναφέρει ότι άλλοι ερευνητές εξωγήινων είναι πιο επιφυλακτικοί. “Υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό κυνισμού και σκεπτικισμού σχετικά με αυτές τις εικόνες.

Στο παρελθόν και άλλοι είχαν υποσχεθεί πραγματικές αποδείξεις για τη συντριβή του Ρόσγουελ και τελικά αποδείχτηκαν προϊόντα απομίμησης και φάρσες.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν έχει αποδειχτεί ότι αποτελούν αναπαραστάσεις της πραγματικής ταινίας που χάθηκε ή καταστράφηκε.

Η συνεχής κερδοσκοπία ενισχύει την έννοια του Συνδρόμου Ρόσγουελ που προέβαλαν οι Joe Nickell και James McGaha”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε