Site icon NewsIT
15:40 Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Γεννητούρια στο Μονακό! (Τον Δεκέμβριο)

Τα δίδυμα μωρά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και της συζύγου του Σαρλίν θα γεννηθούν στα μέσα Δεκεμβρίου. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρίγκιπας κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την εθνική γιορτή της χώρας.

Τα μωρά κανονικά αναμένεται να γεννηθούν «γύρω στα Χριστούγεννα», δήλωσε ο πρίγκιπας σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Monaco-Matin. «Όμως επειδή πρόκειται για δίδυμη κύηση, σίγουρα ο τοκετός θα είναι περίπου δέκα ημέρες νωρίτερα», πρόσθεσε.

Το πρωί η βασιλική οικογένεια συμμετείχε στη λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Μονακό. Η πριγκίπισσα Σαρλίν, που δεν παρέστη στη λειτουργία, εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της σε ένα μπαλκόνι του παλατιού το μεσημέρι, ενώ αργότερα αναμένεται να συμμετάσχει σε μια παρασημοφόρηση και σε μια στρατιωτική τελετή.

Ο πρίγκιπας του Μονακό και η Σαρλίν, πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης από τη Νότια Αφρική, παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011

Είναι «πολύ καλά», «είναι ήρεμη», δήλωσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος για τη σύζυγό του, όμως διαβεβαίωσε ότι εκείνος δεν γνωρίζει το φύλο των μωρών. «Φυσικά, η πριγκίπισσα το γνωρίζει, όμως παίζει το παιχνίδι. Κρατά το μυστικό, όπως της το έχω ζητήσει», είπε.

Ποιος θα είναι ο πρίγκιπας διάδοχος; «Σε περίπτωση διδύμων, γίνεται το πρώτο μωρό που γεννιέται. Αν πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τότε είναι το αγόρι. Σε περίπτωση που είναι δύο κορίτσια και στη συνέχεια έρθει ένα αγόρι να μεγαλώσει την οικογένειά μας, τότε εκείνο θα γίνει ο γίνει ο πρίγκιπας διάδοχος», σημείωσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄.

Ο Αλβέρτος έχει ήδη δύο παιδιά, που έχουν γεννηθεί εκτός γάμου, τα οποία όμως έχει αναγνωρίσει. Παρόλα αυτά επειδή κανένα από τα δύο δεν θεωρείται «νόμιμο», δεν μπαίνουν στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version