Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

George Michael: Αυτή είναι η διαθήκη του – Ποιοι έμειναν απέξω

George Michael: Αυτή είναι η διαθήκη του – Ποιοι έμειναν απέξω

Η διαθήκη του Τζορτζ Μάικλ άνοιξε και είναι γεμάτη εκπλήξεις. Στην μοιρασιά της περιουσίας των 177 εκατομμυρίων δολαρίων δεν θα συμμετέχουν τρανταχτά ονόματα!

Για παράδειγμα ο έτερος των Wham, ο Andrew Ridgeley, δεν παίρνει τίποτα. Στην απέξω έμειναν και οι πρώην του Τζορτζ Μάικλ, παρότι ο τελευταίος του σύντροφος, Fadi Fawaz μένει ακόμα στην έπαυλη του τραγουδιστή αγνοώντας τις διαμαρτυρίες της οικογένειάς του. Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016. Στην διαθήκη του υπάρχουν 11 κληρονόμοι.

Μέλανι Παναγιώτου

Ο μικρότερη αδερφή του Τζορτζ Μάικλ η 55χρονη Μέλανι, ήταν επίσης η κομμώτρια και μακιγιέζ του. Είχαν πολύ στενή σχέση και μένει σε ένα από τα σπίτια του Τζορτζ Μάικλ. Ήταν εκείνη που οργάνωσε την κηδεία του και μαζί με την αδερφή τους Γιόντα κανόνισαν να ταφεί ο αδερφός τους δίπλα στη μητέρα τους.

Γιόντα Παναγιώτου

Η μεγάλη αδερφή του Τζορτζ Μάικλ, η 57χρονη Γιόντα ήρθε πιο κοτνά στα δυο αδέρφια της μετά τον θάνατο της μητέρας τους. Περνούσαν πολύ χρόνο μαζί σε Οξφόρδη και Λονδίνο. Ηταν μια από τους εκτελεστές της διαθήκης αφού δεν παντρεύτηκε ποτέ και είχε στην κυριολοξία αφιερώσει την ζωή της στον Τζορτζ. Της είχε μεγάλη εμπιστοσύνη και τον στήριξε πολλές φορές όταν πήρε την κάτω βόλτα με την κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών. Η Γιόντα ελέγχει σχεδόν όλη την περιουσία του.

Κυριάκος Παναγιώτου

Ο 80χρονος πατέρας του George Michael, ο άνθρωπος που πήρε την οικογένειά του και μετακόμισε στο Λονδίνο την δεκαετία του ’50 και άνοιξε εστιατόριο, άλλαξε το όνομά του σε Jack Panos και ήταν ο άνθρωπος που διαφωνούσε με πολλές επιλογές στην ζωή του γιού του αλλά ο Τζορτζ πάντα τον αντιμετώπιζε με σεβασμό. Του είχε αγοράσει μια φάρμα στο Hertfordshire.

REUTERS
REUTERS

Shirlie Kemp

Η 57χρονη τραγουδίστρια, Shirlie Kemp έκανε φωτνητικά στους Wham! Ο Τζορτζ την είχε γνωρίσει στον Μάρτιν Κεμπ των Spandau Ballet με τον οποίο παντρεύτηκε. Παρέμεινε καλή φίλη του Μάικλ και έμεναν και σχετικά κοντά. Ο Τζορτζ έγινε νονός του γιου της Roman Kemp, ο οποίος είναι ραδιοφωνικός παραγωγός.

Kay Beckenham

Το μοντέλο εσωρούχων Kay Beckenham ήταν μια από τις εκπλήξεις της διαθήκης. Ήταν καλοί φίλοι με τον Μάικλ από την δεκαετία του ’80.

Connie Filippello

Η Connie ήταν μια από τις φιγούρες στον τομέα των δημοσίων σχέσεων που υπερασπίστηκε με πάθος τον Τζορτζ Μάικλ ακόμα και στις χειρότερες στιγμές του. Και φυσικά την συμπεριέλαβε στην διαθήκη του.

David Austin

Ο παραγωγός David Austen, ήταν ο καλύτερος φίλος του Τζορτζ και ένας από τους λιγοστούς που δεν έλειψαν ποτέ από το πλευρό του. Πιστεύεται ότι έχει στην κατοχή του πολλές ανέκδοτες ηχογραφήσεις του Μάικλ που σίγουρα αξίζουν εκατομμύρια αλλά προς το παρόν τις έχει κρατήσει για τον εαυτό του.

Άλεξ Γεωργίου

Ο 50χρονος Άλεξ μακρινός εξάδελφος του Τζορτζ Μάικλ του φέρθηκε σαν στενός συγγενής. Μεγάλωσαν μαζί και στο απόγειο της δόξας του Τζορτζ ήταν ο προσωπικός του βοηθός και οδηγός του. Δεν μάσαγε τα λόγια του ούτε στον ίδιο και μάλιστα τον καλούσε να μιλήσει ανοικτά για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά.

The Mill Trust

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα The Mill Trust φτιάχτηκε από τον Τζορτζ για να διαχειρίζεται τις δωρεές του και πλέον έχει περάσει στον έλεγχο της αδερφής του, Γιόντα. Βοηθάει κυρίως του ηλικιωμένους και τους άστεγους αλλά και τις έρευνες για την θεραπεία του παιδικού καρκίνου. Στο ίδρυμα αυτό περνούν και μια σειρά έργων τέχνης και αντίκες αλλά και ένα πιάνο που ανήκε στον Τζον Λένον.

Michelle May

Η Michelle ήταν η πρώην γραμματέας του George και συμμετέχει κι εκείνη στην διοίκηση του ιδρύματός του.

Sonia Bird

Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν ότι στην λίστα ήταν και η Σόνια Μπέρντ την οποία οι περισσότεροι φίλοι του τραγουδιστή δεν γνωρίζουν! Θεωρείται παλιά οικογενειακή φίλη.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις