Site icon NewsIT

Γερμανός πρίγκιπας έπεσε στο κενό από τον 21ο όροφο

27.02.2018 | 15:49
Γερμανός πρίγκιπας έπεσε στο κενό από τον 21ο όροφο

Λίγο καιρό μετά την αποφυλάκισή του, ο Γερμανός πρίγκιπας Carlos Patrick Godehard έπεσε στο κενό από τον 21ο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Ο 39χρονος απόγονος του τελευταίου Κάιζερ της Γερμανίας, Γουλιέλμου Β’, αυτοκτόνησε από τη βεράντα του 21ου ορόφου του ξενοδοχείου Intercontinental στη Φρανκφούρτη.

Είχε βγει από τη φυλακή όπου εξέτιε 4ετή ποινή φυλάκισης για απάτη. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την εκδοχή του ατυχήματος ή της δολοφονίας.

Από την αμύθητη περιουσία, στη φυλακή

Θα αποφυλακιζόταν τον Ιούλιο αλλά πήρε άδεια από τη φυλακή στο Euskirchen. Αφού οδήγησε 200 μίλια το πρωί της Παρασκευής για να βρεθεί στη Φρανκφούρτη έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο πατέρας του ήταν ο διάσημος συλλέκτης έργων τέχνης Godehard Prince of Hohenzollern. Ο πρίγκιπας Carlos γεννήθηκε στο Μόναχο, μεγάλωσε στο κάστρο “Burg Namedy” και κληρονόμησε περιουσία πολλών εκατομμυρίων λιρών.

Όταν έγινε 28 ετών συνεργάστηκε με επιχειρηματία για τη δημιουργία της Hohenzollern Communications στο Αμβούργο. Αφού έχασε την περιουσία του, υπέπεσε σε εγκληματικές πράξεις και το 2011 καταδικάστηκε σε φυλάκιση και το 2014 σε τέσσερα χρόνια φυλακή για συναλλαγές εκατομμυρίων σε επενδυτικούς οργανισμούς που δεν υπήρχαν.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version