Site icon NewsIT

Η Κέιτ Μίντλετον ενθουσιάστηκε με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στην τελετή των βραβείων Earthsot στη Βοστώνη

03.12.2022 | 16:10
Η Κέιτ Μίντλετον ενθουσιάστηκε με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στην τελετή των βραβείων Earthsot στη Βοστώνη

Britain's Prince William, Prince of Wales, Catherine, Princess of Wales, and David Beckham chat at The Earthshot Prize Awards, held at the MGM Music Hall at Fenway, in Boston, Massachusetts, U.S. December 2, 2022. David L. Ryan/Pool via REUTERS

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον τίμησαν τους νικητές των βραβείων Earthshot, τα οποίο θέσπισε το 2020 ο πρίγκιπας της Ουαλίας και τιμούν τους ανθρώπους που εργάζονται για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα της κλιματικής αλλαγής. Εκεί, τους έκανε… έκπληξη ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, με το ζευγάρι να δείχνει ενθουσιασμένο με την συνάντηση αυτή.

Η Κέιτ Μίντλεντον, ήταν μάλιστα πολύ ενθουσιασμένη, βλέποντας τον Άγγλο σταρ του ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος τους συνάντησε στην εκδήλωση για το περιβάλλον. Χαμογελούσε και τον χαιρέτησε θερμά με ένα φιλί. 

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ – ο οποίος είναι χρόνια γνωστός του Μπέκαμ χάρη στον ρόλο του ως πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας – φαινόταν επίσης χαρούμενος που είδε τον αθλητή, ο οποίος εμφανίστηκε στον χώρο με αστυνομική συνοδεία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version