Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Μέγκαν και ο Χάρι τρέλαναν τους Αυστραλούς – Η συγκινητική συνάντηση

Η Μέγκαν και ο Χάρι τρέλαναν τους Αυστραλούς – Η συγκινητική συνάντηση

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην… κοιλίτσα της Μέγκαν Μαρκλ, την πρώτη ημέρα της περιοδείας της στην Αυστραλία μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι. Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της μάλιστα, πήρε και τα πρώτα δώρα για το μωρό στο Σίδνει.

Χαμογελαστό και λαμπερό το πριγκιπικό ζεύγος πήραν και τα πρώτα δώρα για το μωρό τους. Ο κυβερνήτης του Σίδνει τους έδωσε ένα ζευγάρι μπότες Ugg και ένα λούτρινο καγκουρό. Το ζευγάρι επισκέφθηκε τον ζωολογικό κήπο Ταρόνγκα όπου ο Χάρι έδωσε ρέστα με ένα κοάλα, ενώ στην Όπερα το εμβληματικό κτίριο της πόλης τους περίμεναν χιλιάδες θαυμαστές. Ειδικά στον Ζωολογικό Κήπο το ζευγάρι γνώρισε δυο κοάλα. Το ένα το έλεγαν Μέγκαν!

Ο Χάρι, χάρηκε κιόλας όταν το απόγευμα στην δεξίωση προς τιμήν τους είδε ότι εκτός από τσάι, σέρβιραν και μπύρα. «Σας ευχαριστούμε για την πραγματικά θερμή υποδοχή και την ευκαιρία να γνωρίσουμε τόσο πολλούς Αυστραλούς. Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο μέρος για να ανακοινώσουμε τον ερχομό του μωρού μας, είτε είναι αγόρι, είτε κορίτσι». Το ίδιο ευτυχισμένη έδειχνε και η Μέγκαν και το έλεγε κιόλας την ώρα που μιλούσαν με τον κόσμο έξω από την Όπερα του Σίδνει.

Η τρυφερή στιγμή του Χάρι με την πιο φανατική του θαυμάστρια

Για περίπου 20 λεπτά ο Χάρι και η Μέγκαν χαιρετούσαν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τους δει. Κάποια στιγμή, ο Χάρι είδε μια από τις πιο αγαπημένες και πιο αφοσιωμένες του θαυμάστριες. Ήταν η Daphne Dunne, 98 ετών η οποία έχει χαρακτηρισθεί από τον Χάρι η αγαπημένη του αυστραλή. Οι κουβέντες μαζί της το 2015 και το 2017 όταν είχε επισκεφθεί ξανά την Αυστραλία είχαν αφήσει εποχή.  Όταν λοιπόν, την είδε ανάμεσα στο πλήθος έτρεξε κοντά της, έπεσε στα γόνατα και κάθισε δίπλα της αφού της έκανε μια μεγάλη αγκαλιά.

Ο Χάρι της είπε ότι την έψαχνε και ήλπιζε να την δει ξανά και μάλιστα έψαξε με το βλέμμα του ανάμεσα στο πλήθος και κάλεσε την Μέγκαν κοντά του για να της γνωρίσει την φίλη του. Η Μέγκαν πήγε κοντά τους και γονάτισε κι εκείνη για να είναι πιο κοντά στην φίλη του Χάρι και την αγκάλιασε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις