Site icon NewsIT

ΗΠΑ: Αποκεφάλισε τα παιδιά του και ανάγκασε τα αδέλφια τους να ζουν με τα πτώματα

04.10.2021 | 11:44
Αμαλιάδα

Τραγικό τέλος βρήκαν δύο αδελφάκια, 12 και 13 ετών στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, καθώς βρέθηκαν αποκεφαλισμένα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι… Για τη δολοφονία τους έχουν κατηγορηθεί και οι δύο γονείς των παιδιών.

Όλα ήρθαν στο φως τον Δεκέμβριο του 2020, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες εκλήθη για να αντιμετωπίσει μία πιθανή διαρροή αερίου σε σπίτι στο Λάνκαστερ. Αυτό όμως που αντίκρισαν οι πυροσβέστες ήταν δύο παιδιά, αποκεφαλισμένα, σε ξεχωριστά δωμάτια, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας βρισκόταν μέσα στο σπίτι…

Για τη δολοφονία των παιδιών Μαλιάκα Τέιλορ και Μορίς Τέιλορ Τζούνιορ, 13 και 12 ετών αντίστοιχα, κατηγορήθηκε και συνελήφθη ο 35χρονος πατέρας τους, Μορίς Τέιλορ. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο 35χρονος κατηγορήθηκε ότι αποκεφάλισε τα παιδιά του και ανάγκασε τα άλλα δύο, 8 και 9 ετών να κοιτούν τα πτώματα και να ζουν μαζί τους για 5 μέρες.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, τα δολοφονημένα παιδιά ανακαλύφθηκαν πέντε ημέρες αφότου είχαν αποκεφαλιστεί στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια στις 29 Νοεμβρίου 2020.

Αυτή την εβδομάδα υπήρχαν – όπως μετέδωσε ο Independent – εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση καθώς συνελήφθη και η μητέρα των παιδιών, Νάταλι Μπρόθγουελ. Η 44χρονη κρατείται σε φυλακή στην Αριζόνα πριν από την έκδοσή της στην Καλιφόρνια.

Μέχρι στιγμής είναι ασαφές γιατί η αστυνομία δεν είχε συλλάβει την μητέρα.

Σημειώνεται ότι η 44χρονη έχει κατηγορηθεί χωριστά για δύο κατηγορίες εγκληματικής απειλής παιδιού. Τα παιδιά της αναγκάστηκαν να μείνουν στα δωμάτιά τους χωρίς φαγητό για αρκετές ημέρες, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Με πληροφορίες από Independent 

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version