Κόσμος

ΗΠΑ: Μετέτρεψαν κατάστημα σε «ρινγκ» για τη σειρά στις τουαλέτες – Πελάτες άρχισαν τις μπουνιές και τις κλωτσιές

«Κάνετε σαν ηλίθιοι», τους φώναζε μια γυναίκα που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί

Αδιανόητες εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο πελάτες καταστήματος γνωστής αλυσίδας με είδη ψαρέματος στην πόλη Οντέσα των ΗΠΑ μετέτρεψαν τον χώρο σε… ρινγκ. Ο λόγος; Η σειρά στην τουαλέτα. 

Στο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα η New York Post, κάποιοι από τους πελάτες πιάστηκαν στα χέρια, χτυπώντας ο ένας τον άλλον με μπουνιές μέσα στο μαγαζί στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, την ώρα που δύο από αυτούς ανταλλάσσουν γροθιές, ένας τρίτος προσπαθεί να τους ηρεμήσει χωρίς όμως να τα καταφέρνει. 

Come on Odessa pic.twitter.com/yNM63QQ390

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε μια άλλη γωνιά του χώρου, φαίνονται άλλοι πελάτες να έχουν ξεκινήσει τον δικό τους… αγώνα πυγμαχίας.

«Μεγάλοι άντρες που συμπεριφέρονται σαν ηλίθιοι!» τους φωνάζει μια γυναίκα καθώς προσπαθούσαν να τους χωρίσουν.

«Και αναρωτιέστε γιατί τα σχολεία μας καταρρέουν! Είναι δικό τους λάθος! Κοιτάξτε το παράδειγμα που δίνετε!», συνέχισε η ίδια γυναίκα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΝΑΤΟ: Ο Ρούτε «μαζεύει» τις συνέπειες της αποχώρησης αμερικανικών στρατευμάτων από τη Ρουμανία – «Αυτό συμβαίνει συνέχεια»
Ο Μαρκ Ρούτε υποβαθμίζει τη σημασία της αμερικανικής απόφασης, την ώρα που οι «υβριδικές επιθέσεις» που αποδίδονται στη Ρωσία πληθαίνουν στην Ανατολική Ευρώπη
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε
Γαλλία: 5 τραυματίες από την επίθεση με αυτοκίνητο στο νησί Ολερόν – Οι αρχές εξετάζουν ψυχιατρικά κίνητρα
Ένας άνδρας παρέσυρε σκόπιμα πεζούς και ποδηλάτες στο νησί Ολερόν, φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» τη στιγμή της σύλληψής του – Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο ψυχικής διαταραχής
Το καμένο αυτοκίνητο του άνδρα που χτύπησε πεζούς στο νησί Ολέρον στη Γαλλία