Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΗΠΑ: Το viral βίντεο με τον ατρόμητο οδηγό της Amazon, που παραδίδει πακέτο εν μέσω αστυνομικής επιχείρησης

ΗΠΑ: Το viral βίντεο με τον ατρόμητο οδηγό της Amazon, που παραδίδει πακέτο εν μέσω αστυνομικής επιχείρησης

Στις ΗΠΑ viral έχει γίνει βίντεο με έναν ατρόμητο οδηγό της Amazon, που δεν καταλάβαινε τίποτα, πέρασε απτόητος μέσα από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, που είχε αποκλείσει μια περιοχή για ένα συμβάν, για να παραδώσει το πακέτο στον πελάτη του.

Ο οδηγός της Amazon έπρεπε να παραδώσει ένα πακέτο σε πελάτη της εταιρείας στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ. Πήγε στη διεύθυνση που έπρεπε να κάνει την παράδοση του πακέτου και είδε ότι η περιοχή είχε αποκλειστεί από μια μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, που είχε πάει εκεί για ένα συμβάν.

Ο οδηγός της εταιρείας των ΗΠΑ αποδείχτηκε ατρόμητος. Δεν το σκέφτηκε καθόλου και δεν πτοήθηκε από την επιχείρηση της αστυνομίας. Βγήκε από το βαν του, πήρε το πακέτο ανά χείρας και άρχισε να περνάει ανάμεσα από τα περιπολικά και τους αστυνομικούς, για να πάει στη διεύθυνση που είχε πάρει και να παραδώσει το δέμα.

Κάποια στιγμή, βέβαια, οι αστυνομικοί τον πήραν είδηση. Αμέσως τον σταμάτησαν και του ζήτησαν να μην προχωρήσει πιο πέρα διότι κινδύνευε η ζωή του. Ο οδηγός σταμάτησε, αλλά δεν σταμάτησε και η παράδοσή του πακέτου. Ο υπάλληλος της Amazon έδωσε το πακέτο στους αστυνομικούς, για να το παραδώσουν προφανώς αυτοί.

 

Ο οδηγός της εταιρείας των ΗΠΑ αποχώρησε αγέρωχος από το σημείο, αλλά την ώρα που έφευγε έβγαλε και μια selfie, προφανώς για να έχει μια αναμνηστική φωτογραφία από την πιο δύσκολη παράδοση πακέτου στην δουλειά του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις