Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κατέρρευσε ο Έλτον Τζον στη σκηνή! video

Κατέρρευσε ο Έλτον Τζον στη σκηνή! video
Πηγή εικόνας YouTube

“Πάγωσε” το κοινό του Έλτον Τζον στη συναυλία στο Mount Smart Stadium της Νέας Ζηλανδίας. 

Ο 72χρονος Έλτον Τζον έχασε ξαφνικά τη φωνή του, γεγονός που τον έκανε να καταρρεύσει. Με δάκρυα στα μάτια, έσκυψε στο πιάνο του, κούνησε το κεφάλι του και παραδέχτηκε στο κοινό πως “έχασα εντελώς τη φωνή μου. Δεν μπορώ να τραγουδήσω, πρέπει να φύγω. Συγγνώμη”.

Το κοινό τον χαιρέτησε με ένα θερμό χειροκρότημα καθώς άφηνε τη σκηνή υποβασταζόμενος από τους βοηθούς του. Λίγο αφότου άφησε τη σκηνή, ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του σε ένα συναισθηματικό ποστ στο Instagram.  

«Έπαιξα και τραγούδησα με όλη μου την καρδιά, μέχρι που η φωνή μου δεν μπορούσε άλλο. Είμαι απογοητευμένος, βαθιά αναστατωμένος και λυπάμαι. Έδωσα ό,τι είχα. Σας ευχαριστώ για την καταπληκτική στήριξη και αγάπη που μου δείξατε στη σημερινή παράσταση. Αιωνίως ευγνώμων. Αγάπη, Έλτον» έγραψε. 

https://www.youtube.com/watch?v=-azUHClyAd8

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε ενημέρωσει το κοινό πως είχε διαγνωστεί με τύπο πνευμονίας(atypical ή walking pneumonia) που είναι είδος λοίμωξης του αναπνευστικού που προκαλείται από βακτήρια ή ιούς.

Ενώ κατευθυνόταν στο χώρο της συναυλίας, ο σερ Έλτον Τζον ελέγχθηκε από γιατρούς και, παρά τη διάγνωση, αισθάνθηκε ικανός να συνεχίσει το σόου του.  Ωστόσο, δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει καθώς τον πρόδωσε η φωνή του ενώ τραγουδούσε το “Daniel”.  

Πηγή: BBC

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις