Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κιμ Γιονγκ Ουν: Η κρυφή κόρη του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας με ροζ φόρεμα και στέκα στα μαλλιά

Κιμ Γιονγκ Ουν: Η κρυφή κόρη του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας με ροζ φόρεμα και στέκα στα μαλλιά
Reuters

Φούντωσαν πάλι οι φήμες ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει κόρη! Πρόκειται για ένα 10χρονο κοριτσάκι που έκανε πρώτη φορά την εμφάνισή της σε παράσταση εν όψει των εορτασμών της Εθνικής Ημέρας της Βόρειας Κορέας.

Κινέζοι αναλυτές πιστεύουν ότι η κρυφή κόρη του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν είναι η 10χρονη που εμφανίστηκε πρώτη φορά στη σκηνή εορταστικής εκδήλωσης, νωρίτερα τον Σεπτέμβριο.

Το κορίτσι που αποκαλούν Κιμ Γιου Αε ήταν ένα από τα πολλά μικρά παιδιά που τραγούδησαν για τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τη σύζυγό του, Ρι Σολ Γιου, αλλά κάτι σχετικά με αυτήν ξεχώρισε ιδιαίτερα για τους Κινέζους ειδικούς.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, γράφοντας με το ψευδώνυμο «Samhero», ένας αναλυτής στο blog InDPRK ανέφερε πως η Ρι Σολ Γιου πλησίασε τη 10χρονη στο τέλος της παράστασης.

 

Η σύζυγος του Κιμ Γιονκ Ουν βάζει το χέρι της στην πλάτη του κοριτσιού και φαίνεται να της μιλάει με πολύ οικείο ύφος. Και όταν τα άλλα παιδιά στριμώχνονται γύρω από τον Κιμ, χοροπηδώντας από χαρά, η μικρή εμφανίζεται πιο ήρεμη, πιάνοντας ακόμη και το χέρι ενός άλλου κοριτσιού για να το κρατήσει πίσω όταν ακολουθεί τον δικτάτορα πολύ στενά.

Κιμ Γιονγκ Ουν: Η Κιμ Γιου Αε στο επίκεντρο

Ο ίδιος αναλυτής με το ψευδώνυμο «Samhero», μάλιστα περιγράφει με περισσότερες λεπτομέρειες τη 10χρονη κρυφή κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν. Έχει τα μαλλιά της λυτά και φοράει ροζ φόρεμα και λευκές κάλτσες.

Σε βίντεο που δημοσιεύεται στο blog InDPRK, φαίνεται πίσω και η αδερφή του Κιμ, εμφανώς συγκινημένη.

Την ύπαρξη της Κιμ Γιου Αε έχει επιβεβαιώσει και ο βετεράνος αστέρας του NBA, ο Ντένις Ρόντμαν που επισκέφτηκε τον Κιμ Γιονγκ Ουν το 2013, αλλά υπάρχουν και άλλες φήμες εδώ και καιρό.

Στο μεταξύ, ο Μάικλ Μάντεν, ειδικός στην ελίτ της Βόρειας Κορέας, είπε: «Οι τρέχουσες φήμες για τα παιδιά του Κιμ Γιονγκ Ουν λένε ότι έχει τρία παιδιά – δύο κόρες και έναν γιο».

«Ορισμένες πληροφορίες για τα παιδιά προέρχονται από την παρατήρηση φωτογραφιών των κρατικών ΜΜΕ, στις οποίες η κυρία Ρι φαίνεται να είναι έγκυος», σημειώνει.

Ποια είναι η Ρι Σολ Γιου, η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν;

Φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά στο χέρι του Κιμ το 2012 σε μία συναυλία. Στη συνέχεια η Ρι Σολ Γιου εμφανίστηκε μαζί του πολλές φορές μεταξύ 2012 και 2014 πριν «εξαφανιστεί» από το προσκήνιο μέχρι πρόσφατα, όταν η παρουσία της έγινε πολύ πιο έντονη.

 

Πηγές που μίλησαν στα ΜΜΕ της Νότιας Κορέας, όταν αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά ανέφεραν ότι είναι πρώην cheerleader και τραγουδίστρια που είναι σήμερα 37 ή 33 ετών.

Λέγεται, επίσης, ότι φωτογραφήθηκε το 2005 να επισκέπτεται τη Νότια Κορέα κατά τη διάρκεια του Ασιατικού Πρωταθλήματος Στίβου ως μέλος της ομάδας μαζορέτων της Βόρειας Κορέας.

Άλλοι είπαν ότι ήταν τραγουδίστρια με την ορχήστρα «Unhasu» που μπορεί να έπαιξε το 2010 για τον Κιμ και τον πατέρα του, τον Κιμ Γιονγκ Ιλ, πριν τον θάνατό του.

«Κατά πάσα πιθανότητα ο Κιμ την επέλεξε για σύζυγό του αφού την είδε στην αίθουσα συναυλιών», έγραψε τότε η εφημερίδα «Chosun Ilbo».

φωτογραφίες: Reuters 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις