Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κίνα: Ηθοποιός δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι πάνω στη σκηνή – Video σοκ

Κίνα: Ηθοποιός δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι πάνω στη σκηνή – Video σοκ

Πανικός επικράτησε κατά τη διάρκεια παρουσίασης, όταν θεατής ανέβηκε στη σκηνή και μαχαίρωσε πασίγνωστο ηθοποιό.

Στόχος του δράστη ήταν ο γνωστός ηθοποιός Simon Yam Tat-wah, πολύ γνωστός στην Κίνα. Είχε παίξει τον… κακό στην ταινία Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life το 2003, με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί.

Το video από τη στιγμή της επίθεσης ανέβηκε στην κινέζικη πλατφόρμα Weibo και κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Δείχνει τη στιγμή που, για άγνωστο λόγο, ο δράστης ανεβαίνει στη σκηνή και μαχαιρώνει στην κοιλιά τον Simon Yam Tat-wah.

Ο Simon Yam Tat-wah βρέθηκε το Σάββατο (20.07.2019) στην πόλη Ζονγκσάν, στη νότια επαρχία της Κίνας, Γκουανγκντόνγκ για να πάρει μέρος στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Beijing Easyhome.

Ενώ ήταν σε εξέλιξη η παρουσίαση και μιλούσε ο 64χρονος ηθοποιός, ένας άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και τον μαχαίρωσε στην κοιλιά! Ευτυχώς, το μαχαίρι δεν προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό στον ηθοποιό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τους μάνατζέρ του, το μαχαίρι προκάλεσε μικρή ζημιά στα εσωτερικά όργανα του Simon Yam Tat-wah και ο τραυματισμός του αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους γιατρούς, όπως και το τραύμα στο δεξί του χέρι. Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ανέφερε η ανακοίνωση. Ο μάνατζερ του γνωστού ηθοποιού τόνισε πως ο Simon Yam Tat-wah περιμένει το “ΟΚ” των γιατρών για να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο Χονγκ Κονγκ.

Ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ηθοποιό συνελήφθη επί τόπου. Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για έναν 63χρονο άνδρα, ο οποίος πάσχει από σχιζοφρένεια.

Με πληροφορίες από South China Morning Post και Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις