Site icon NewsIT

Κολάζει ο 18χρονος εγγονός της πριγκίπισσας Μαργαρίτας [pics]

09.10.2017 | 19:46
Κολάζει ο 18χρονος εγγονός της πριγκίπισσας Μαργαρίτας [pics]

Ήταν πριν λίγο καιρό που ο Arthur Chatto, εγγονός της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, έβαλε φωτιά στα social media με μια ημίγυμνη φωτογραφία του. Κολάζει ο 18χρονος ξάδερφος του πρίγκιπα Χάρι [pics]

Ο 18χρονος γιος της Lady Sarah Chatto, μοναδικής κόρης της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, ξαναχτύπησε στο Instagram. Φωτογραφήθηκε με ένα λευκό κολλητό μπλουζάκι και κόλασε τις θαυμάστριές του.

Ο Arthur Chatto, που είναι 23ος στη γραμμή για τον θρόνο, αστειεύτηκε και για την ημίγυμνη φωτογραφία του που είχε ανεβάσει επικίνδυνα τη θερμοκρασία το καλοκαίρι.

“Δεν θα έπρεπε να βλέπετε τη θηλή μου”. Με αυτό το σχόλιο συνόδευσε την πρόσφατη φωτογραφία του με ένα στενό μπλουζάκι που αναδεικνύει το γυμνασμένο σώμα του.

Στις 17 Σεπτεμβρίου ο Arthur είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με τον μεγαλύτερο αδερφό του Samuel Chatto να βγαίνουν από τη θάλασσα στο Εδιμβούργο.

Και τον Ιούλιο ακολούθησε η φωτογραφία που έβαλε φωτιά στα social media. Φορούσε μόνο λευκά εσώρουχα Calvin Klein. Όπως και ο ξάδερφός του πρίγκιπας Χάρι, ο Arthur ακολουθεί στρατιωτική καριέρα.

Μέσα στον χρόνο αποφοίτησε από το Combined Cadet Force στο Eton και τώρα φοιτεί στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου όπως και ο μεγαλύτερος αδερφός του.

Το γοητευτικό μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει αρχίσει να αναδεικνύεται σε μεγάλο καρδιοκατακτητή, με τα likes να πέφτουν βροχή.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version