Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Κοροναϊός: Ιστορίες για γέλια και για κλάματα!

Κοροναϊός: Ιστορίες για γέλια και για κλάματα!
YouTube

Ο κοροναϊός έχει προκαλέσει πανικό σε όλο τον κόσμο με τα κρούσματα εκτός Κίνας να αυξάνονται συνεχώς και την ανησυχία να μεγαλώνει. Όμως, εκτός από όλα αυτά υπάρχουν και κάποιες μικρές ειδήσεις από διάφορες περιοχές του κόσμου που πραγματικά είναι από αστείες έως τραγικές.

Όπως ο πατέρας μιας οικογένειας στην Ινδία που πιστεύοντας ότι είναι φορέας του κοροναϊού αυτοκτόνησε για να σώσει την οικογένειά του! Πριν δώσει τέλος στην ζωή του δεν άφηνε την οικογένειά του να τον πλησιάσει και μάλιστα τους πετούσε πέτρες για να τους κρατήσει μακριά. Όπως λένε μέλη της οικογένειας του Bala Krishna είχε πάθει εμμονή με τον κοροναϊό βλέποντας συνέχεια ειδήσεις στο κινητό του για το θέμα αυτό.

Αυτή είναι η τραγική εκδοχή της αντίδρασης στον κοροναϊό. Υπάρχουν όμως και οι ατζαμήδες. Όπως, οι Ρουμάνοι τραυματιοφορείς οι οποίοι την ώρα που μεταφέρουν με όλες τις προφυλάξεις μια γυναίκα που θεωρείται ύποπτη για κοροναϊό, τους φεύγει το φορείο από τα χέρια! Η 32χρονη δασκάλα μεταφερόταν με αυτόν τον τρόπο σε ειδικό χώρο καραντίνας αφού επέστρεψε από την Κίνα.

Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει επίσης ειδήσεις όπως ο άνδρας που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στην Κίνα γιατί δεν τον άφηναν να κάνει το πάρτι των γενεθλίων του αλλά και ο κινέζος μαραθωνοδρόμος που έκανε 50 χιλιόμετρα στο σαλόνι του ενώ είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις