Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κορονο-πάρτι με σεξ, ναρκωτικά, διπλωμάτες και ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες

Περιοριστικά μέτρα για την έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού στις Βρυξέλλες

Βούηξαν οι Βρυξέλλες με το κορονο-πάρτι στο κέντρο της πόλης! Γυμνοί βρέθηκαν οι 25 που “έσπασαν” κάθε μέτρο κατά του κορονοϊού για να το… κάψουν! Ανάμεσά τους διπλωμάτες και ένας ευρωβουλευτής, που προσπάθησε και να το σκάσει!

Σάλο προκαλεί στις Βρυξέλλες (και όχι μόνο) ότι την περασμένη Παρασκευή και εν μέσω καραντίνας και κορονοϊού, κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν σεξ πάρτι (!) σε ένα υπόγειο. Ανάμεσα σε αυτούς και ευρωβουλευτής, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να το σκάσει αλλά τον έπιασαν.

Το πάρτι έγινε την περασμένη Παρασκευή, στις Βρυξέλλες. Πως αποκαλύφθηκε; Έκαναν πολλή φασαρία και κάποιος κάλεσε την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας! 

Οι διοργανωτές ήταν τόσο… αθεόφοβοι, που αποφάσισαν να κάνουν το κορονο-πάρτι με σεξ και ναρκωτικά στο κέντρο της πόλης. Επέλεξαν το υπόγειο (ή στον πρώτο όροφο, τα δημοσιεύματα είναι πολλά) ενός γκέι μπαρ στην οδό Rue des Pierres, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές. 

Κάλεσαν εκεί 25 άτομα, στην πλειοψηφία τους άνδρες. Είχαν υπολογίσει χωρίς την αστυνομία, που έκανε επέμβαση και διέκοψε το πάρτι και «έκοψε» πρόστιμα στους 25 που είχαν πάει στο σεξ πάρτι για παράβαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ανάμεσα στους καλεσμένος κι ένας ευρωβουλευτής αλλά και πολλοί διπλωμάτες. Όλοι τους βρέθηκαν γυμνοί και έκαναν σεξ.

Από τις έρευνες που έκαναν στο χώρο όπου έγινε το πάρτι, οι αστυνομικοί βρήκαν και ναρκωτικά.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, ο ευρωβουλευτής (τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά) προσπάθησε να το σκάσει από ένα παράθυρο (!) και στην προσπάθειά του αυτή τραυματίστηκε. Οι αστυνομικοί τον έπιασαν και τότε τους είπε πως είναι ευρωβουλευτής και έχει ασυλία! Σύμφωνα όμως με τους νόμους του Βελγίου και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ένας ευρωβουλευτής δεν μπορεί να επικαλεστεί την ασυλία του όταν συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω. 

Το Βέλγιο αποφάσισε δεύτερο lockdown και νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις άνω των τεσσάρων ατόμων. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις