Κόσμος

Μαντόνα: Θα ήθελα να πιω ένα ποτό με την Λεπέν – Γιατί έκλαψε σε εκπομπή

H διάσημη τραγουδίστρια της αμερικανικής ποπ μουσικής Μαντόνα δήλωσε σήμερα ότι θα ήθελε να «πιει ένα ποτό» με την επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν προκειμένου να ακούσει «από την ίδια τα πιστεύω της», ενώ εξέφρασε την αλληλεγγύη της στα θύματα της επίθεσης εναντίον της σατιρικής εφημερίδας Σαρλί Εμπντό, «οι ζωές των οποίων δεν χάθηκαν μάταια».

“Ίσως να μην έχω κατανοήσει τη Μαρίν Λεπέν, δεν είμαι σίγουρη και βεβαίως δεν θέλω να εμπλακώ σ’ έναν πόλεμο», είπε η Μαντόνα στο τηλεοπτικό δίκτυο Canal+.

«Σε ό,τι αφορά εμένα, ο κόσμος έχει μια ιδέα του ποια είμαι, ποιες είναι (οι αξίες) στις οποίες δεσμεύομαι, ποια είναι τα πιστεύω μου και πολύ συχνά, όταν πίνουν ένα ποτό μαζί μου, συζητούν μαζί μου, φεύγουν με μια διαφορετική άποψη», προσέθεσε το αστέρι του πενταγράμμου.

«Αυτό που θέλω, είναι να επικρατεί ειρήνη στον κόσμο και η πρώτη μου σκέψη όταν σκέφτομαι τη Μαρίν Λεπέν είναι ότι θα ήθελα να τη συναντήσω, να της μιλήσω και θα ήθελα να μπορέσω να ακούσω από την ίδια, να ακούσω η ίδια ποια είναι τα πιστεύω τις σχετικά με το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όχι μόνο στη Γαλλία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι πολύ σημαντικό για μένα», είπε.

Η διάσημη καλλιτέχνιδα, ηλικίας 56 ετών, έπειτα αγκάλιασε για ώρα τον Λουζ, τον σκιτσογράφο της σατιρικής εφημερίδας Σαρλί Εμπντό, που ήταν επίσης προσκεκλημένος στην εκπομπή.

«Πιστεύω ότι οι ζωές σας δεν χάθηκαν μάταια» του είπε, με δάκρυα στα μάτια, αναφερόμενη στα θύματα της πολύνεκρης επίθεσης κατά την οποία αποδεκατίστηκε η συντακτική ομάδα της εφημερίδας την 7η Ιανουαρίου.

Η Μαντόνα, της οποίας το νέο άλμπουμ Rebel Heart θα κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα, θα πραγματοποιήσει αυτό το καλοκαίρι μια περιοδεία στη Βόρεια Αμερική ενώ θα πραγματοποιήσει συναυλίες και στην Ευρώπη από το Νοέμβριο σε πόλεις όπως η Κολωνία, το Λονδίνο, το Παρίσι και η Βαρκελώνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές σε συγκέντρωση υπέρ της Παλαιστίνης στη Ρώμη - «Στοπ στη γενοκτονία της Γάζας και στην ανοχή του Ισραήλ»
Στην πορεία, την οποία οργάνωσαν οι τρεις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατέληξε στην πλατεία Σαν Τζοβάνι της Ρώμης, συμμετείχαν πάνω από 300.000 πολίτες
Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές συμμετέχουν σε διαδήλωση με αίτημα τον τερματισμό των βομβαρδισμών στη Γάζα, στη Ρώμη
Η Γερμανία ετοιμάζει καταφύγια πολέμου καθώς φοβάται ρωσική επίθεση στην Ευρώπη την επόμενη 4ετία
Ο επικεφαλής της Γερμανικής πολιτικής προστασίας ζητά επείγουσα αναβάθμιση των καταφυγίων ψυχρού πολέμου, παίρνοντας έγκριση χρηματοδότησης από την κυβέρνηση Μερτς
Καταφύγιο από τον ψυχρό πόλεμο 11
Νεκροί 13 Ιρανοί προσκυνητές κατά τη διάρκεια του Χατζ στη Μέκκα - Ακραίες θερμοκρασίες έως 47 βαθμούς τις τελευταίες μέρες
Το 2024, περισσότεροι από 1.300 προσκυνητές, εκ των οποίων 22 Ιρανοί, πέθαναν κατά τη διάρκεια του Χατζ, όταν οι θερμοκρασίες είχαν πλησιάσει τους 52 βαθμούς Κελσίου
Μουσουλμάνοι προσκυνητές εκτελούν το Tawaf στο μεγάλο τζαμί, κατά τη διάρκεια του ετήσιου προσκυνήματος hajj στην ιερή πόλη της Μέκκας 1