Site icon NewsIT

Μελάνια Τραμπ: Έσπασε την σιωπή της και καταδίκασε την εισβολή στο Καπιτώλιο

11.01.2021 | 13:30
Μελάνια Τραμπ: Έσπασε την σιωπή της και καταδίκασε την εισβολή στο Καπιτώλιο

U.S. first lady Melania Trump arrives to the first 2020 presidential campaign debate between U.S. President Donald Trump and Democratic presidential nominee Joe Biden, held on the campus of the Cleveland Clinic at Case Western Reserve University in Cleveland, Ohio, U.S., September 29, 2020. REUTERS/Jonathan Ernst

Με πολλές ημέρες καθυστέρηση και με ένα κείμενο 600 λέξεων η Μελάνια Τραμπ έσπασε την σιωπή της και καταδίκασε τα επεισόδια και την εισβολή στο Καπιτώλιο το βράδυ της Τετάρτης 06/01/2021. 

Στην μακροσκελή της αυτή δήλωση αποχαιρετισμού επί της ουσίας προς τον αμερικανικό λαό, η Μελάνια Τραμπ αναφέρει ότι καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την βία.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τονίζει ότι είναι απογοητευμένη από την εισβολή που άφησε πίσω της 5 νεκρούς. 

Μιλά όμως και για ανεκδιήγητο κουτσομπολιό και προσωπικές παραπλανητικές επιθέσεις στην ίδια μετά τις πληροφορίες ότι την ώρα των επεισοδίων η ίδια επέβλεπε φωτογράφιση στον Λευκό Οίκο.

«Το Έθνος μας πρέπει να απουλώσει τις πληγές του με τάξη. Μην γελιέστε, καταδικάζω απερίφραστα την βία μέσα στο Καπιτώλιο. Η βία δεν είναι ποτέ αποδεκτή», λέει σε κάποιο σημείο της δήλωσής της.

Τέλος, αποχαιρετώντας τους συμπατριώτες της από την θέση της ως Πρώτη Κυρία, αναφέρει: «Ήταν η μεγαλύτερη τιμή στην ζωή μου να είμαι η Πρώτη Κυρία της χώρας, Θέλω να ευχαριστήσω τα εκατομμύρια των Αμερικανών που υποστήριξαν τον σύζυγό μου κι εμένα τα τελευταία 4 χρόνια και έδειξαν τι σημαίνει αμερικανικό πνεύμα. Είμαι ευγνώμων σε όλους σας που με αφήσατε να σας υπηρετήσω σε τομείς που αγαπώ».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version