Site icon NewsIT
19:20 | 13.06.25

Μέση Ανατολή: «Τις πύλες της κολάσεως» υπόσχεται στο Ισραήλ το Ιράν – Το Τελ Αβίβ αναπτύσσει εφέδρους σε όλη τη χώρα

Διασώστες στα συντρίμμια ενός κατεστραμμένου κτιρίου μετά τις ισραηλινές επιθέσεις, στην Τεχεράνη

Διασώστες στα συντρίμμια ενός κατεστραμμένου κτιρίου μετά τις ισραηλινές επιθέσεις, στην Τεχεράνη / Majid Asgaripour/ WANA (West Asia News Agency) via REUTERS

Newsit Newsroom

«Το εγκληματικό και παράνομο σιωνιστικό καθεστώς θα γνωρίσει μια πικρή και οδυνηρή μοίρα, με τεράστιες και καταστροφικές συνέπειες», λέει ο νέος αρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης, Μοχαμάντ Πακπούρ

Μετά τα πλήγματα στην ιρανική επικράτεια, νέος αρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης, του ιδεολογικού στρατού της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, Μοχαμάντ Πακπούρ, υποσχέθηκε σήμερα στο Ισραήλ «τις πύλες της κολάσεως» και «καταστροφικές συνέπειες».

«Το εγκληματικό και παράνομο σιωνιστικό καθεστώς θα γνωρίσει μια πικρή και οδυνηρή μοίρα, με τεράστιες και καταστροφικές συνέπειες», διαβεβαίωσε ο Πακπούρ, όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Irna.

«Οι πύλες της κολάσεως θα ανοίξουν σύντομα εναντίον αυτού του καθεστώτος», συμπλήρωσε ο αντικαταστάτης του Χουσεΐν Σαλαμί, που σκοτώθηκε από ισραηλινό πλήγμα.

Την ίδια ώρα, ισραηλινός στρατός ξεκίνησε την ανάπτυξη εφέδρων σε όλο το Ισραήλ, μετά τις μαζικές αεροπορικές επιδρομές που εξαπολύθηκαν νωρίτερα σήμερα σε ιρανικές στρατιωτικές και πυρηνικές εγκαταστάσεις.

«Στο πλαίσιο των προετοιμασιών άμυνας και επίθεσης (του στρατού) σε όλες τις περιοχές (…), οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) άρχισαν να αναπτύσσουν εφέδρους από διάφορες μονάδες σε όλα τα μέτωπα σε όλη τη χώρα», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

 

 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version