Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μικρή Μάντλιν: Άφησαν σεσημασμένο παιδόφιλο εκτός των βασικών υπόπτων! Οργή Βρετανών για τους Πορτογάλους αστυνομικούς

Μικρή Μάντλιν: Άφησαν σεσημασμένο παιδόφιλο εκτός των βασικών υπόπτων! Οργή Βρετανών για τους Πορτογάλους αστυνομικούς

Οι γερμανικές αρχές έκαναν την Πέμπτη δυο σημαντικές αποκαλύψεις. Η μια ήταν ότι η μικρή Μάντλιν, το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε λίγες ημέρες πριν τα 4α του γενέθλια στην Πορτογαλία το 2007, είναι νεκρή.

Και δεύτερον ότι δράστης της αποτρόπαιας πράξης της δολοφονίας της μικρής Μαντλίν είναι ένας καταδικασμένος παιδόφιλος με 17 καταδίκες στην πλάτη του και ο οποίος ήταν μπροστά στα μάτια των πορτογαλικών αρχών αλλά εδώ και 13 χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε.

Click4more Μικρή Μαντλίν: Είχε συνεργό ο δολοφόνος της; Ποιος είναι ο άνθρωπος για τον οποίο μιλά όλος ο πλανήτης

Ο Christian Brueckner, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 7 ετών σε φυλακές της βόρειας Γερμανίας για βιασμό καταδόθηκε στις αρχές από έναν φίλο του στον οποίο αποκάλυψε ότι γνώριζε τι συνέβη στην μικρή Μάντλιν.

Κι ενώ όλα αυτά έχουν γίνει γνωστά οι πορτογαλικές αρχές πρέπει πλέον να δώσουν πειστικές απαντήσεις στους Βρετανούς και τους Γερμανούς αστυνομικούς γιατί ο 43χρονος Brueckner, δεν ήταν στην λίστα των 600 υπόπτων παρά το εγκληματικό παρελθόν του με ασέλγειες και σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών και πως έφυγε μέσα από τα χέρια τους ΛΙΓΟ μετά την εξαφάνιση της μικρής Μάντλιν τον Μάιο του 2007.

Ο Πορτογάλος αστυνομικός ο οποίος είχε αρχικά αναλάβει τις έρευνες για την απαγωγή της Μάντλιν δήλωσε ότι τον είχε αποκλείσει από τις έρευνες το 2008 και ισχυρίζεται ότι ο 43χρονος Γερμανός είναι αποδιοπομπαίος τράγος.

Όμως πως μπορεί να μην είναι στην λίστα των κύριων υπόπτων ένας άνθρωπος που έκανε εμπόριο ναρκωτικών, είχε κατηγορηθεί και καταδικάσει στο παρελθόν σε σεξουαλικά αδικήματα σε ανήλικους και επίσης βίασε μια 72χρονη γυναίκα στην Πορτογαλία αφού πρώτα την βασάνισε;

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Christian Brueckner περιέγραψε με λεπτομέρειες την απαγωγή της Μάντλιν σε έναν φίλο του ενώ έπιναν σε μπαρ στις 3 Μαΐου 2017 δηλαδή την 10η επέτειο της εξαφάνισης του παιδιού. Μάλιστα στην συνέχεια του έδειξε ένα βίντεο όπου βιάζει μια γυναίκα.

Ο άνδρας που έγινε μάρτυρας μιας ομολογίας της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει τον κόσμο, πήγε αμέσως στις αρχές αλλά μόνο μετά από τρία χρόνια ερευνών κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο να τον δείξουν ως τον κύριο ύποπτο.

Click4More Αποκάλυψη Daily Mail: Αυτός είναι ο δολοφόνος της μικρής Μαντλίν – Το ομολόγησε σε φίλο του

Κανένα ίχνος της μικρής Μάντλιν δεν βρέθηκε στα δυο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε και έχουν στα χέρια τους οι αρχές. Ένα τροχόσπιτο VW με το οποίο θεωρούν ότι απήγαγε το παιδί και μια Jaguar.

Εγκληματίας κατά συρροή

Σύμφωνα με το Spiegel ο Brueckner έχει 17 καταδίκες στην Γερμανία για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, παιδική πορνογραφία, επιθέσεις, διαρρήξεις, κλοπές, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και διακίνηση ναρκωτικών.

Το πρώτο του αδίκημα το διέπραξε στα 15 του χρόνια. Μπαινόβγαινε στην φυλακή όπου και βρίσκεται πάλι αυτή την περίοδο μετά την σύλληψη του στο Μιλάνο καθώς είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις