Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μικρή Μαντλίν: Αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο! Ατίθασος έφηβος, τον είχαν διώξει οι θετοί γονείς του

μικρή Μαντλίν

Από μικρή ηλικία, ο άνθρωπος που σήμερα θεωρείται βασικός ύποπτος για τα όσα συνέβησαν στην μικρή Μαντλίν, προκαλούσε προβλήματα. Η ιστορία του ζευγαριού που τον υιοθέτησε και τον μεγάλωσε σαν να ήταν παιδί τους και οι σοκαριστικές μαρτυρίες.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε το 2007 από το ξενοδοχείο στο οποίο παραθέριζε με τους γονείς της, στην Πορτογαλία και από τότε η συγκεκριμένη υπόθεση έχει συγκλονίσει τον κόσμο.

Εδώ και λίγες ημέρες, η υπόθεση που αφορά στο τι απέγινε η μικρή Μαντλίν, έχει έρθει ξανά στην κορυφή της επικαιρότητας, καθώς 13 ολόκληρα χρόνια μετά, ταυτοποιήθηκε από την βρετανική αστυνομία ένας ύποπτος για την εξαφάνιση του τρίχρονου -τότε- κοριτσιού.

Click4more: Μαντλίν: Εξετάζουν σύνδεση του Γερμανού παιδόφιλου και με άγρια δολοφονία 16χρονης!

Πρόκειται για έναν 43χρονο Γερμανό υπήκοο, κρατούμενο στις φυλακές, ο οποίος θεωρείται ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε το τρίχρονο κοριτσάκι, καθώς εκείνη την περίοδο τριγυρνούσε την περιοχή της εξαφάνισης με ένα βαν.

Τα τελευταία 24ωρα, βγαίνουν συνεχώς στη δημοσιότητα και νέες πληροφορίες για τον πιθανό Γερμανό δράστη και τις πράξεις του, οι οποίες φέρεται να παραβιάζουν τα μισά άρθρα του γερμανικού ποινικού κώδικα. Από το 1995 μέχρι το 2007 διέμενε τακτικά στο Αλγκάρβε, κάποια χρόνια το σπίτι του ήταν ανάμεσα στο Λάγκος και την Πράια ντα Λουζ, έκλεβε για να ζήσει, γενικά κινείτο ανάμεσα στη Γερμανία και την Πορτογαλία, και στις δύο χώρες η συμπεριφορά του ήταν παραβατική. Το περιοδικό der Spiegel έγραψε ότι στο ποινικό του μητρώο υπάρχουν 17 εγγραφές.

Προκύπτουν όμως και πληροφορίες για τα παιδικά του χρόνια, που δείχνουν πως επρόκειτο από πολύ νωρίς για ένα προβληματικό παιδί…

μικρή Μαντλίν

Τον είχαν διώξει από το σπίτι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, ο Γερμανός είχε αποπεμφθεί από το σπίτι στο οποίο ζούσε με τους θετούς γονείς του, εξαιτίας της προβληματικής και εγκληματικής συμπεριφοράς του.

Στο δημοσίευμα απεικονίζονται για πρώτη φορά οι άνθρωποι που τον υιοθέτησαν και πρόκειται για τους Brigitte and Fritz Brueckner. Τον πήραν στο σπίτι τους όταν ήταν ακόμη μωρό, καθώς η μητέρα του τον είχε εγκαταλείψει.

Οι θετοί του γονείς, ωστόσο, τον έστειλαν σε μια υπηρεσία για εφήβους που έδειχναν εγκληματική συμπεριφορά, όταν ο πατέρας τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και η μητέρα δυσκολευόταν να “δαμάσει” τον ατίθασο χαρακτήρα του.

Click4more: Μαντλίν: Η νταντά της είχε αναγνωρίσει τον Γερμανό παιδόφιλο μόλις πέντε ημέρες μετά την εξαφάνιση

Η γυναίκα μιλά από την είσοδο του σπιτιού στο οποίο μεγάλωσε ο Γερμανός και τονίζει: “Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτόν. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα γι’ αυτόν”.

Η ίδια απομακρύνθηκε από τον 43χρονο -σήμερα- άνδρα, ενώ οι γείτονες του ζευγαριού μιλούν για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στο να “κοντρολάρει” το αγόρι.

Γεμάτη προβλήματα η ζωή του ανθρώπου που φέρεται να σκότωσε την μικρή Μαντλίν

Μετά τις αποκαλύψεις για πιθανή εμπλοκή του Γερμανού στην υπόθεση με την μικρή Μαντλίν, η Daily Mail μίλησε με τους γείτονες του ζευγαριού που τον υιοθέτησε και τα όσα λένε είναι αποκαλυπτικά.

“Είναι ένα αξιαγάπητο ζευγάρι, πολύ ευγενικό. Αυτό που συνέβη όμως με τον γιο τους ήταν μια καταστροφή. Τον πήραν μωρό και τον μεγάλωσαν σαν να ήταν δικό τους παιδί. Συχνά έμπλεκε σε καυγάδες και η κατάστασή του χειροτέρευε όσο όδευε προς την εφηβεία.

Click4more: Μαντλίν: Οι γερμανικές αρχές αγνόησαν στοιχεία για τον Νο1 ύποπτο πριν από 7 χρόνια

Πρέπει να ήταν 13 με 14 ετών όταν ο πατέρας του είχε το ατύχημα.Μέχρι τότε, εκείνος πειθαρχούσε το αγόρι, γιατί χρειαζόταν μια σθεναρή και σκληρή αντιμετώπιση. Μετά το ατύχημα όμως, δεν μπορούσε να το κάνει αυτό”, λέει ένας από αυτούς.

Και συνεχίζει: “Η Brigitte, η μητέρα, έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε όμως δεν κατάφερνε να αντιμετωπίσει και τον αδάμαστο χαρακτήρα του αγοριού και να φροντίζει τον σύζυγό της. Ο μικρός είχε ήδη μπλέξει και τότε τον έστειλαν στο κέντρο για τους εφήβους. Δυστυχώς ο σύζυγος της Brigitte είναι νεκρός πια. Η γυναίκα του όμως έκανε τα πάντα για εκείνον”.

Μαντλίν

Ένας άλλος γείτονας λέει πως η Brigitte είναι μια υπέροχη γυναίκα. Γνώριζα το αγόρι αλλά είχα χρόνια να το δω. Αν αυτά που διαβάζω αληθεύουν, θα καταστρέψουν την μητέρα του. Εκείνη και ο σύζυγός του έκαναν τα πάντα για εκείνον όταν ήταν μικρός”.

Πηγή: dailymail.co.uk.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις