Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μικρή Μαντλίν: Με αυτό το βαν έκανε ο κύριος ύποπτος το αποτρόπαιο έγκλημά του;

μικρή Μαντλίν

Από την Τετάρτη (03/06/2020) βοά όλος ο κόσμος ότι οι αρχές είναι κοντά στην επίλυση της μυστηριώδους εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακ Καν λίγο πριν κλείσει τα 4 της χρόνια ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της το 2007 στην Πορτογαλία.

Βρετανοί και Γερμανοί αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν βρει το πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση και ίσως δολοφόνο της μικρούλας και κάνουν δημόσια έκκληση για πληροφορίες δίνοντας στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες δυο οχημάτων που είχε στην κατοχή του ένας 30χρονος τότε Γερμανός ο οποίος ζούσε στην περιοχή που εξαφανίστηκε το παιδί.

μικρή Μαντλίν

Οι αστυνομικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας στην Βρετανία σε συνεργασία με τις γερμανικές αρχές έχουν καταλήξει σε έναν άνδρα ο οποίος είναι ήδη στην φυλακή για άλλα εγκλήματα.

Ο άνδρας, πιστεύεται ότι το 2007 είχε κοντά ξανθά μαλλιά και ύψος 1,80 και αδύνατος. Σήμερα είναι 43 ετών και το 2007 η εμφάνισή του έδειχνε έναν άνδρα ηλικίας από 25 έως 30 ετών.

Click4More Μικρή Μαντλίν: Ψηλός, ξανθός, Γερμανός και παιδόφιλος ο δολοφόνος της; Η αντίδραση των γονιών της

Ζούσε στο Αλγκάρβε από το 1995 έως το 2007 και συγκεκριμένα στην Πράια Ντα Λουζ, εκεί δηλαδή που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν.

Οι Βρετανικές Αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα και τις φωτογραφίες από 2 οχήματα τα οποία χρησιμοποιούσε ο ύποπτος την εποχή της εξαφάνισης του παιδιού αλλά και του σπιτιού που θεωρείται ότι ήταν το καταφύγιό του.

Το πρώτο, ένα τροχόσπιτο VW T3 Westfalia, μοντέλο των αρχών της δεκαετίας του ’80 και με πορτογαλικές πινακίδες κυκλοφορίας. Ο ύποπτος χρησιμοποιούσε αυτό το όχημα τουλάχιστον από τον Απρίλιο έως και μετά τον Μάϊο του 2007. Μάλιστα, οι αρχές αναφέρουν ότι ζούσε σε αυτό το τροχόσπιτο επί ημέρες, μπορεί και εβδομάδες και πιθανότατα το χρησιμοποίησε στις 3 Μαΐου του 2007.

Το δεύτερο όχημα, είναι μια Jaguar, XJR 6, του 1993 με γερμανικές πινακίδες και καταχωρημένο στην Γερμανία.

Και αυτό το αυτοκίνητο κινείτο στην Πράια Ντα Λουζ ανάμεσα στο 2006 και το 2007. Το αυτοκίνητο ήταν αρχικά στο όνομα του υπόπτου και μια ημέρα μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν, στις 4 Μαΐου 2007 μεταβιβάστηκε σε άλλο πρόσωπο στην Γερμανία. Όμως, και μετά την μεταβίβαση ο ύποπτος εξακολουθούσε να το χρησιμοποιεί στην Πορτογαλία.

Και τα δυο οχήματα είναι στα χέρια των γερμανικών αρχών. Οι αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα και δυο αριθμούς κινητών τηλεφώνων τα οποία χρησιμοποιούσε ο ύποπτος. Επικεντρώνονται σε ένα τηλεφώνημα το οποίο έγινε από τον ύποπτο και κράτησε 30 ολόκληρα λεπτά.

πηγή φωτογραφιών: Metropolitan Police

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις