Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μπάκιγχαμ: Βασιλικές τιμές για τον “Μαντ Μαξ” Τομ Χάρντι – Video [pics]

Μπάκιγχαμ: Βασιλικές τιμές για τον “Μαντ Μαξ” Τομ Χάρντι – Video [pics]
ΦΩΤΟ Twitter

Στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ βρέθηκε ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Τομ Χάρντι για μία τελετή βράβευσής του από τα χέρια του Πρίγκιπα Καρόλου.

Στο Μπάκιγχαμ ο κινηματογραφικός “Μαντ Μαξ” Τομ Χάρντι αναγορεύτηκε από τον διάδοχο του θρόνου “Διοικητής του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας” (CBE) για την προσφορά του στην 7η Τέχνη.

Ο Χάρντι διατηρεί στενή προσωπική φιλία με τους Πρίγκιπες Ουίλιαμ και  Χάρι και ήταν από τους καλεσμένους στον γάμο του δεύτερου με την Μέγκαν Μαρκλ τον περασμένο Μάιο.

Μάλιστα ο διάσημος ηθοποιός έχει κι άλλη σχέση με… το Παλάτι αφού το 2006 ερμήνευσε τον Ρόμπερτ Ντάντλεϊ, αγαπημένο της Ελισάβετ Α’ στην τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας “The Virgin Queen”.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι εμφανίστηκε με τους Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι σε μια σκηνή από την ταινία “Star Wars: The Last Jedi”, όπου όλοι ήταν κατάλληλα ντυμένοι, αλλά το στιγμιότυπο κόπηκε στο μοντάζ.

Ο 41χρονος Χάρντι ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για τον ρόλο του στο The Revenant του 2015 και έχει ακόμη πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως: Mad Max: Fury Road, Inception και The Dark Knight Rises.

πηγή: BBC News

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις