Site icon NewsIT

Μπαχάμες: Πέπλο μυστηρίου γύρω από τους θανάτους τουριστών σε πολυτελές θέρετρο

07.05.2022 | 14:06
Μπαχάμες: Πέπλο μυστηρίου γύρω από τους θανάτους τουριστών σε πολυτελές θέρετρο

Ερωτήματα έχει προκαλέσει η είδηση ότι την Παρασκευή (06.05.2022) σε πολυτελές θέρετρο στις Μπαχάμες βρέθηκαν νεκροί τρεις Αμερικανοί τουρίστες. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου τους, αλλά και κατά πόσο υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στα τρία περιστατικά. 

Δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο αναφέρουν ότι δύο από τους τουρίστες που βρέθηκαν νεκροί σε πολυτελές θέρετρο στις Μπαχάμες, είχαν δηλώσει άρρωστοι το προηγούμενο βράδυ και είχαν παραπονεθεί ότι δεν αισθάνονται καλά. Και οι τρεις νεκροί τουρίστες – δύο άνδρες και μια γυναίκα – ήταν από τις ΗΠΑ και όλοι τους έμεναν στο Sandals Emerald Bay. 

Για το περιστατικό μίλησε στην Mirror ο υπουργός Τουρισμού της χώρας, αναφέροντας ότι παραμένει ασαφές το πώς αρρώστησαν και οι τρεις τουρίστες το ίδιο διάστημα και ότι οι Αρχές θα προχωρήσουν σε ανακοινώσεις μόλις υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τα περιστατικά. Δήλωσε επίσης ότι ακόμα μια τουρίστρια, η οποία δήλωσε ότι δεν αισθανόταν καλά, έχει μεταφερθεί με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο People ότι οι έρευνες έδειξαν ότι δύο από τους τουρίστες – πρόκειται για ζευγάρι – το προηγούμενο είχαν πάει στον γιατρό, καθώς δεν αισθανόντουσαν καλά. «Πήγαν στην τοπική ιατρική μονάδα και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας επέστρεψαν στο κατάλυμα τους», ανέφερε. 

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι τόσο η γυναίκα, όσο και ο άνδρας που βρέθηκαν νεκροί φαίνεται να είχαν σπασμούς, αλλά δεν έφεραν κάποιο τραύμα. 

«Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για τα Sandals Resorts από την ασφάλεια των επισκεπτών μας» δήλωσε από την πλευρά του εκπρόσωπος του πολυτελούς καταλύματος στις Μπαχάμες. Επιβεβαίωσε ότι οι πελάτες τους είχαν δηλώσει την αδιαθεσία τους, σημειώνοντας πως ακολουθήθηκε το σχετικό πρωτόκολλο. 

Με πληροφορίες από metro.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version