Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ραγίζει καρδιές στην εξομολόγησή της!

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Φωτογραφία από Instagram: britneyspears

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανοίγει την καρδιά της και μιλά για τα ψυχολογικά της προβλήματα και τη μοναξιά, με μια ανάρτηση που έχει γίνει viral.

Για τον αγώνα της με τα ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και το αίσθημα μοναξιάς μίλησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε μία σπαρακτική ανάρτησή της στο Instagram.

Η 37χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τους «ψεύτικους» ανθρώπους που έχει γύρω της και παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει ποιον μπορεί να εμπιστευτεί.

«Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους ανθρώπους που δεν χειροκροτούν όταν κερδίζετε» έγραψε.

Παράλληλα εξήγησε ότι τώρα πρόκειται να «αφήσει τους haters να την μισούν»

«Η ζωή στο Λος Άντζελες είναι ένα τέτοιο ταξίδι!!! Μπορεί να είσαι μόνος κατά περιόδους. Ποτέ δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς γιατί κάποιοι μπορεί να είναι ψεύτικοι. Έχω έναν πολύ μικρό κύκλο φίλων και απλά κάνω ό,τι με κάνει ευτυχισμένη!!!».

Επίσης είπε ότι έχει συγκλονιστεί από το τρολάρισμα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ραγίζει η καρδιά μου μερικές φορές από τα σχόλια στις αναρτήσεις μου… οπότε επιλέγω να μην τα βλέπω. Αφήστε τους έξυπνους haters να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα… να μισούν».

Δείτε την ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

 

Κάτω από αυτήν την ανάρτηση η ποπ σταρ δέχτηκε εκατοντάδες σχόλια συμπαράστασης από τους θαυμαστές της.

Ένας από αυτούς έγραψε «δεν θέλω να τα διαβάζεις αυτά, έχεις μοιράσει αγάπη και ευτυχία, θα πρέπει να παίρνεις το ίδιο. Σε αγαπάμε Μπριτ, μείνε δυνατή και υπομονετική».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις