Site icon NewsIT

“Ναι είμαι… έγκυος”!

16.07.2011 | 10:00
“Ναι είμαι… έγκυος”!

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, αναφέρθηκε χωρίς αναστολές στην εγκυμοσύνη της στο πλαίσιο συνέντευξής της που δημοσιεύεται σε γαλλική εφημερίδα, όμως κράτησε το φύλο του παιδιού της επτασφράγιστο μυστικό

Την ώρα που φήμες μαίνονται για μήνες, ξεκινώντας από το δημοσίευμα του Απριλίου στο περιοδικό Closer και συνεχίζοντας με την σχεδόν μόνιμη ενασχόληση με την φουσκωμένη κοιλιά της Μπρούνι, η σημερινή συνέντευξη στην επαρχιακή εφημερίδα Nice Matin αποτελεί την επίσημη πρώτη ομολογία ότι η πρώτη κυρία της Γαλλίας εγκυμονεί.
 
Πιθανολογείται ότι θα γεννήσει μέσα στο φθινόπωρο, κατά την πιθανή περίοδο ανακοίνωσης των προθέσεων του συζύγου της Προέδρου της Γαλλίας, εάν θα διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα στις εκλογές του Απριλίου 2012.
 
Η χρονική αυτή σύμπτωση, σύμφωνα με το Γερμανικό πρακτορείο, βάζει κατ’ ανάγκην σε κάποιες “δεύτερες σκέψεις” τους πολιτικούς αντιπάλους του προέδρου Νικολά Σαρκοζί.
 
Ερωτώμενη για ποιο λόγο υπήρξε τόσο διακριτική απέναντι στις επίμονες φήμες ότι εγκυμονεί, η πρώτη κυρία της Γαλλίας τόνισε ότι “πρώτα ήθελε να προστατέψει τον εαυτό της από τον κίνδυνο που προκαλεί η έκθεση της προσωπικής ζωής”, προσθέτοντας ότι, “βέβαια η προσμονή της γέννας αποτελεί χαρά, εδώ που τα λέμε, όμως, πρόκειται για κάτι το συνηθισμένο”.
 
“Εχουν άλλα προβλήματα οι άνθρωποι”, επισήμανε επίσης, “θα ήταν, λοιπόν, άτοπο να αναφερόμαστε, συνεχώς, σε παρόμοιο προσωπικό γεγονός”.
 
Δεν αποκρύπτει, ωστόσο, ότι η δεύτερη αυτή προσμονή παιδιού στη διάρκεια της ζωής της υπήρξε “μια απρόσμενη χαρά”.
 
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό
 
Παράπλευρα στο κείμενο της συνέντευξης υπάρχουν και φωτογραφίες της πρώτης κυρίας, στις οποίες η κυρία Μπρούνι φαίνεται χαλαρωμένη μέσα στο μακρύ ροζ ριχτό φόρεμά της, με φόντο είτε το ίδιο το καθιστικό της, είτε τους κήπους του Φορ Μπρεγκανσόν, τη θερινή κατοικία των προέδρων της Γαλλίας στη νότια Γαλλία.
Η συνέντευξη επελέγη από την κα Μπρούνι να δημοσιευτεί την επομένη ημέρα της εθνικής εορτής της Γαλλίας, την ώρα που πολλοί Γάλλοι παραμένουν αργόσχολοι στα εξοχικά τους…
Οι ειδήμονες αποφαίνονται ότι πρόκειται για μια καλά “στημένη” επικοινωνιακή επιχείρηση, ικανή να προσφέρει λίγες πολύτιμες μονάδες δημοφιλίας, στην οποία τελευταία υστερεί ο πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.
 
Φωτογραφία, με το προεδρικό ζεύγος με μαγιό να λιάζεται στην ιδιωτική παραλία του Φορ Μπρεγκανσόν, δημοσιεύτηκε τις μέρες αυτές απ το εβδομαδιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης “Παρί Ματς”.
 
Λίγο αφότου ο Σαρκοζί ανέλαβε τα προεδρικά καθήκοντα την άνοιξη του 2007, χώρισε με την σύζυγό του Σεσίλια. Εκτοτε, οι προσωπικές υποθέσεις του προέδρου φιγουράρουν στα περιοδικά ελαφράς ύλης της Γαλλίας. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί θα έπρεπε να τηρεί ένα χαμηλότερο ‘προφίλ’ πάμπολλοι, όμως, δεν εναντιώνονται στην ανωτέρω επικοινωνιακή πολιτική του προέδρου.
 
Ο Σαρκοζί είναι το κεντρικό θέμα στην ταινία “La Conquete”, που αφότου πρωτοπροβλήθηκε τον Μάιο, στη Γαλλία, “έκοψε” περίπου 700 χιλιάδες εισιτήρια.
 
 
 
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version