Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Παγκόσμια οργή: Ντύθηκαν θύματα των πτήσεων MH370 και MH17 για το Halloween

Παγκόσμια οργή: Ντύθηκαν θύματα των πτήσεων MH370 και MH17 για το Halloween

Εξαγριωμένοι συγγενείς και παγκόσμια κοινή γνώμη από την απερίσκεπτη επιλογή ορισμένων να ντυθούν πλήρωμα και επιβάτες των μοιραίων πτήσεων MH370 και MH17 για το Halloween.

“Τέτοια αστεία πρέπει να αποφεύγονται γιατί πληγώνουν τους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους” σημείωσε στη Malay Mail ο πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Αεροσυνοδών Μαλαισίας Ismail Nasaruddin.

Επισημαίνοντας πως ένα Halloween πάρτι με στολές που παραπέμπουν στις τραγωδίες των πτήσεων MH370 και MH17 δεν δίνει ένα θετικό μήνυμα, υπογράμμισε πως δεν θα έπρεπε να προστίθεται αλάτι στις πληγές των συγγενών που έχουν υποφέρει πολλά.

Η 18χρονη Maira Elizabeth Nari, κόρη του Andrew Nari, πιλότου της πτήσης ΜΗ370, σημειώνει πως δεν πρόκειται για κάτι αστείο. “Όσοι πιστεύουν ότι πρόκειται για κάτι αστείο είναι άρρωστοι.

Υπενθυμίζεται πως η πτήση MH370 από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου με με 239 επιβάτες και πλήρωμα. Οι έρευνες για την ανεύρεση του μοιραίου Boeing συνεχίζονται.

Είχαν σταματήσει για τέσσερις μήνες ώστε να χαρτογραφηθεί ο βυθός της θάλασσας στην περιοχή όπου πραγματοποιούνται οι έρευνες.

Η πτήση MH17 από το Άμστερνταμ στην Κουάλα Λουμπούρ καταρρίφθηκε από πυρά πάνω από την ανατολική Ουκρανία στις 17 Ιουλίου, σκοτώνοντας και τους 298 επιβάτες που μετέφερε.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε