Κόσμος

Ντόναλντ Τραμπ: «Συγχαρητήρια παππού» – Η 17χρονη εγγονή του έκλεψε τις εντυπώσεις στη νικητήρια ομιλία του

Τα βλέμματα όλων κατάφερε να τραβήξει στην πανηγυρική ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στο συνεδριακό κέντρο του Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, η 17χρονη εγγονή του, Κάι.

Καθώς ο νέος πλέον ένοικος του Λευκού Οίκου μιλούσε από το βήμα, η μεγαλύτερη εγγονή του και κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ στάθηκε δίπλα του, πλαισιωμένη από την κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα και τον γαμπρό του, Τζάρεντ Κούσνερ.

Λίγο αργότερα έκανε μία ανάρτηση στο X εκφράζοντας τα συγχαρητήρια στον παππού της για την επανεκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ, προμηνύοντας πως «το μέλλον θα είναι φανταστικό».

«Κανείς δεν εργάζεται σκληρότερα ή δεν ενδιαφέρεται περισσότερο για τον αμερικανικό λαό. Συγχαρητήρια παππού, σ’ αγαπώ! Το μέλλον θα είναι φανταστικό», έγραψε συγκεκριμένα, με την ανάρτηση να συνοδεύεται από μία φωτογραφία που ποζάρει με τον Ντόναλντ Τραμπ μετά την ομιλία του. 

 

Η εντυπωσιακή νεαρή κοπέλα φόρεσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα το οποίο συνδύασε με χρυσά πέδιλα, ενώ επέλεξε να αφήσει τα μακριά, ίσια μαλλιά της κάτω. 

Η Κάι, είναι κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιουρ, του μεγαλύτερου γιου του Τραμπ και της Βανέσα, και το μεγαλύτερο εγγόνι του Ντόναλντ Τραμπ.

Τον περασμένο Ιούλιο είχε κάνει την πρώτη της μεγάλη εμφάνιση στην πολιτική σκηνή στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, όπου είχε απευθυνθεί σε χιλιάδες αντιπροσώπους και οπαδούς του κόμματος.

Ασχολείται με το γκολφ, ένα πάθος που μοιράζεται με τον παππού της, ενώ από φέτος φοιτά στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Μοιράζεται συχνά στα social media φωτογραφίες με τον παππού της αλλά και τις προπονήσεις της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Σύλληψη της ανώτατης στρατιωτικής εισαγγελέα για το βίντεο-σοκ με Παλαιστίνιους κρατούμενους – «Η χειρότερη επικοινωνιακή καταστροφή στην ιστορία του Ισραήλ» λέει ο Νετανιάχου
Η στρατηγός Γιφάτ Τομέρ-Γερουσαλμί, ανώτατη νομική αξιωματούχος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, συνελήφθη για τον φερόμενο ρόλο της στη διαρροή βίντεο που απεικονίζει κακοποιήσεις Παλαιστινίων κρατουμένων
Η στρατηγός Γιφάτ Τομέρ-Γερουσαλμί, ανώτατη νομική υπεύθυνη των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων
Φιλιππίνες: Ο τυφώνας Καλμάγκι προκαλεί φονικές πλημμύρες και καταστροφές – Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά το πέρασμα του τυφώνα Καλμάγκι, που έπληξε την Τρίτη το κεντρικό τμήμα των Φιλιππίνων, προκαλώντας εκτεταμένες πλημμύρες και μαζικές εκκενώσεις
Διασώστες στις Φιλιππίνες μετά το πέρασμα του τυφώνα
Ο σοσιαλιστής Ζοράν Μαμντάνι έτοιμος να γίνει δήμαρχος της Νέας Υόρκης - Οργή Τραμπ στα social media
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανεβάζει τους τόνους πριν τις εκλογές στη Νέα Υόρκη, χαρακτηρίζοντας τον 34χρονο υποψήφιο «κομμουνιστή» και προειδοποιώντας ότι θα κόψει τα ομοσπονδιακά κονδύλια προς την πόλη αν κερδίσει τη δημαρχία
Ο υποψήφιος για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης, Ζοράν Μαμντάνι