Χωρίς αμφιβολία ο Καναδός βουλευτής Pat Martin έγραψε ιστορία με τον λόγο που επικαλέστηκε για την απουσία του από ψηφοφορία.
Η καλύτερη δικαιολογία στα χρονικά, καθώς ισχυρίστηκε ότι έχασε ψηφοφορία για αντιτρομοκρατικούς νόμους εξαιτίας του πόνου από εσώρουχο που αγόρασε σε προσφορά και ήταν πολύ μικρό για τα… προσόντα του.
Ήταν τόσο σφιχτό, όπως ανέφερε, που δεν μπορούσε να καθίσει καθόλου και έτσι δεν εμφανίστηκε στην ψηφοφορία.
Sympathize with Pat Martin and his underwear dilemma. As he’s of solid Scottish stock, and a regular kilt wearer, the solution is obvious.
— John Ivison (@IvisonJ) February 19, 2015
Αφού ζήτησε συγγνώμη εν μέσω γέλιων στον θάλαμο, ζήτησε να καταμετρηθεί κανονικά η ψήφος του, αίτημα που έγινε δεκτό.
Where’s Captain underpants when you need him? #PatMartin #cdnpoli pic.twitter.com/3ahFkIsIN0
— Nic Audette (@audettenic) February 19, 2015
Ο Pat Martin, που συχνά χρησιμοποιεί το χιούμορ του στο Κοινοβούλιο, είχε ρωτήσει μια φορά την κυβέρνηση αν είναι προετοιμασμένη για εισβολή ζόμπι!
Πηγή: Metro