Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: “Ανησυχεί” για την ψυχική υγεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν!

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: “Ανησυχεί” για την ψυχική υγεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν!
Reuters (αρχείο)

Φωτιές στο Παλάτι από τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο ITV, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ, και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναλαμβάνει δράση.

Ο Ουίλιαμ, λοιπόν, καλείται να διαφυλάξει το όνομα και την τιμή της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με πηγή του Μπάκιγχαμ, την οποία επικαλείται το BBC, ο Πρίγκιπας “ανησυχεί” για το ζεύγος των Σάσεξ, που δήλωσε ότι πιέζεται.

Παράλληλα, το Παλάτι θεωρεί ότι η περίοδος που διανύει ο Πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι εύθραυστη, ωστόσο, εκφράζει την ελπίδα να είναι καλά.

Επισήμως, το Κένσινγκτον δεν σχολιάζει το ντοκιμαντέρ στο ITV, που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας Χάρι και Μέγκαν στην Αφρική.

Όπως είπαν, δίνουν μάχη για να ξεπεράσουν τις πιέσεις από μερίδα των βρετανικών ταμπλόιντς.

“Όταν συνάντησα τον νυν σύζυγό μου, οι φίλοι μου ήταν ευτυχισμένοι, γιατί ήμουν κι εγώ ευτυχισμένη”, είπε η Μέγκαν, προσθέτοντας ότι οι Βρετανοί φίλοι της είπαν ότι μπορεί ο Πρίγκιπας Χάρι να είναι μια χαρά, αλλά δεν θα τα καταφέρεις, επειδή τα βρετανικά ταμπλόιντς θα καταστρέψουν τη ζωή σου.

Μάλιστα, η Δούκισσα παραδέχθηκε ότι δεν αισθάνεται και πολύ καλά. Από την πλευρά του, ο Πρίγκιπας αναφέρθηκε στην ψυχική του υγεία και τον τρόπο που διαχειρίζεται τις πιέσεις στη ζωή του ως ζήτημα “άμεσης διαχείρισης”.

Σύμφωνα με τον Χάρι, μέρος της δουλειάς του είναι να δείχνει γενναίος, ωστόσο, πολλά πράγματα τον πληγώνουν, ειδικά όταν τα περισσότερα από αυτά δεν αληθεύουν.

Εντύπωση προκάλεσε και η παραδοχή του Χάρι ότι υπάρχει πρόβλημα με τον αδερφό του, λέγοντας ότι είναι αδέρφια και πάντα θα είναι όμως έχουν “καλές και κακές μέρες”, ενώ ανέφερε ότι αυτήν την περίοδο είναι σε διαφορετικά μονοπάτια.

“Είμαι η Μέγκαν και δεν είμαι καλά…”!

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι – εδώ και καιρό – γνωστό πως δεν… περνά ιδιαίτερα καλά μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι, με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως τα “εκτυφλωτικά φώτα” της ζωής εντός της βασιλικής οικογένειας την “πνίγουν”, να είναι συνεχή.

Μιλώντας δε τις τελευταίες ώρες στον δημοσιογράφο του ITN News, Tom Bradby, ο οποίος “υπογράφει” ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε την Κυριακή (20.10.2019), η Δούκισσα του Σάσεξ είπε:

“Πολλοί άνθρωποι δεν ρώτησαν αν είμαι εντάξει. Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη, και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο…  ακόμα περισσότερο. Σε αυτά, να προσθέσετε πως είμαι μία νέα μητέρα και νιόπαντρη…”.

Και η Μέγκαν Μαρκλ συνέχισε: “Γι’ αυτό, σας ευχαριστώ που ρωτήσατε”. Κατόπιν ο δημοσιογράφος τη ρωτάει: “Θα ήταν δίκαιο να πούμε, πως στην πραγματικότητα είναι μία μάχη;” με την Μέγκαν Μαρκλ να απαντά καταφατικά.

Πρόσφατα, το ζευγάρι Harry – Meghan επιτέθηκε στα ΜΜΕ, για τη δημοσίευση των επιστολών του πατέρα της Δούκισσας του Σάσεξ.

Δείτε το παράπονο της Μέγκαν Μαρκλ

Από… κοντά και ο Χάρι!

Πλέον, υπάρχει ένα ακόμα κρούσμα! Η ίδια, στα πλάνα του εν λόγω ντοκιμαντέρ, δηλώνει πως “υπάρχει, δεν ζει”! Επιπλέον, τα όσα είπε ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Χάρι, ανάβουν φωτιές για μόνιμη μετεγκατάσταση του ζευγαριού εκτός Αγγλίας!

Ο Χάρι μιλά ανοιχτά για το ενδεχόμενο να ζήσει με την σύζυγό του μόνιμα στην Αφρική μια μέρα! “Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να ζήσουμε στην Αφρική αυτή τη στιγμή. Μόλις γυρίσαμε από το Κέιπ Τάουν. Θα ήταν ένα φανταστικό μέρος για να έχουμε τη βάση μας, φυσικά θα ήταν. Αλλά με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, δε βλέπω πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε την διαφορά που θα θέλαμε να κάνουμε. Η υπόλοιπη ζωή μας, όμως, ειδικά η δουλειά της ζωής μας, θα εστιάζει κυρίως στην Αφρική“, τόνισε χαρακτηριστικά…

Δείτε όσα είπε

Πηγές: BBC Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις