Site icon NewsIT

Ουκρανία: Η πρωθυπουργός της Δανίας υπόσχεται ότι θα στείλει περισσότερα όπλα ενώ επισκέπτεται το Κίεβο

21.04.2022 | 14:19
Ουκρανία: Η πρωθυπουργός της Δανίας υπόσχεται ότι θα στείλει περισσότερα όπλα ενώ επισκέπτεται το Κίεβο

Spanish Prime Minister Pedro Sanchez and Danish Prime Minister Mette Frederiksen pose with Ukrainian Deputy Prime Minister Olha Stefanishyna during their visit to Kyiv, Ukraine April 21, 2022. Moncloa/Borja Puig de la Bellacasa/Handout via REUTERS THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVES.

Η Δανή πρωθυπουργός δεσμεύθηκε σήμερα να στείλει περισσότερα όπλα στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στο Κίεβο.

Η ίδια και ο Ισπανός ομόλογός της Πέδρο Σάντσεθ συναντούν τον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε μια κίνηση στήριξης προς την χώρα.

Η Μέτε Φρεντέρικσεν επισκέφθηκε επίσης την πόλη Μποροντιάνκα, που έχει πάθει εκτεταμένη καταστροφή και η οποία ανακαταλήφθηκε μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από την περιοχή γύρω από το Κίεβο.

«Στοχεύουμε να παραδώσουμε περισσότερα όπλα στην Ουκρανία, διότι αυτά είναι που χρειάζονται περισσότερο», δήλωσε η Φρεντέρικσκεν στο δανέζικο τηλεοπτικό δίκτυο TV2.

Η Φρεντέρικσεν και ο Σάντσεθ έφθασαν στο Κίεβο νωρίς σήμερα, σύμφωνα με τις εικόνες που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του Σάντσεθ στο Twitter.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version