Site icon NewsIT
22:34 | 04.04.15

Το πέρασμα στην ακολασία για τους πολιτικούς του 19ου αιώνα;

Newsit Newsroom

Επί χρόνια υπήρχαν εικασίες για σήραγγα που χρησιμοποιούσαν οι πολιτικοί του 19ου αιώνα προκειμένου να επισκεφθούν παμπ και τοπικούς οίκους ανοχής.

Ο κρατήρας έξι μέτρων βάθους στην Dame Street στο Δουβλίνο ενδεχομένως επιβεβαιώσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν για χρόνια.

“Ο βασιλιάς της Αγγλίας έκλεισε το House of Commons και το House of Lords στην Ιρλανδία όταν οι πολιτικοί περνούσαν πολύ χρόνο στα πορνεία.

Έφτιαξαν τις σήραγγες εκεί που είναι σήμερα η τράπεζα της Ιρλανδίας στο College Green. Αν σκάψουμε αρκετά βαθιά στη γύρω περιοχή το πιθανότερο είναι ότι θα βρούμε αντικείμενα της μεσαιωνικής εποχής ή ένα τμήμα της Ιρλανδίας του 17ου-19ου αιώνα.

Θα μπορούσαν να είναι τα απομεινάρια της κατοικίας του Chichester ή οι σήραγγες που χρησιμοποιούσαν οι πολιτικοί για να φτάσουν στις παμπ και τους οίκους ανοχής”, σημείωσε ο ιστορικός Gerry Cooley.

Πηγή: Mirror

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version