Site icon NewsIT
12:26 Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

“Πετάνε έξω” από τη ρωσία τις τουρκικές εταιρίες τουρισμού

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ υπέγραψε σήμερα διάταγμα για την εφαρμογή πρόσθετων οικονομικών κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας που θα τεθούν σε ισχύ από 1ης Ιανουαρίου, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργικού συμβουλίου.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα πρόσθετα μέτρα απαγορεύουν σε τουρκικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον ξενοδοχειακό κλάδο, στο τομέα του τουρισμού και της παροχής υπηρεσιών προς πελάτες να λειτουργούν στη Ρωσία.

Η λίστα των μέτρων επεκτείνεται επίσης στον κατασκευαστικό τομέα, σε αρχιτεκτονικές δραστηριότητες και στη βιομηχανία της ξυλείας.

Η Ρωσία επιβάλλει οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας μετά την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους κοντά στα συρο-τουρκικά σύνορα στις 24 Νοεμβρίου από τον τουρκικό στρατό.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version