Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Πήγε να διασκεδάσει σε φεστιβάλ και βρέθηκε μέσα σε φέρετρο – «Με θυσίασαν οι ιθαγενείς» λέει ο ίδιος

Πήγε να διασκεδάσει σε φεστιβάλ και βρέθηκε μέσα σε φέρετρο – «Με θυσίασαν οι ιθαγενείς» λέει ο ίδιος

Ένας 30χρονος διασκέδαζε στο φεστιβάλ της «Μητέρας Γης», στο Ελ Άλτο της Βολιβίας μέχρι που τα πράγματα ξέφυγαν. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, αφού μέθυσε, έγινε ανθρωποθυσία, παρά τη θέλησή του.

Όπως μεταδίδει η New York Post, ο 30χρονος, Víctor Hugo Mica Αlvarez, ήταν καλεσμένος στο ετήσιο φεστιβάλ, όπου ομάδες ιθαγενών συγκεντρώνονται για να προσκυνήσουν τη θεά Pachamama κάνοντας θυσίες στην Βολιβία.

Ο Αlvarez ισχυρίζεται ότι είχε μεθύσει πολύ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και στη συνέχεια λιποθύμησε. Ώρες αργότερα, ξύπνησε και τότε συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν μέσα σε ένα γυάλινο φέρετρο, καλυμμένο με χώμα.

«Το μόνο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι νόμιζα ότι ήμουν στο κρεβάτι μου και σηκώθηκα γιατί ήθελα να πάω στην τουαλέτα και δεν μπορούσα να κουνηθώ», είπε ο άντρας και συνέχισε να περιγράφει τα όσα δραματικά συνέβησαν: «Έσπρωξα το φέρετρο, μετά βίας έσπασα το γυαλί και άρχισε να μπαίνει χώμα. Αλλά κατάφερα να βγω έξω. Με είχαν θάψει» είπε.

Σύμφωνα με τη Metro, μόλις ο Alvarez κατάφερε να να βγει να καταλάβει το πού βρίσκεται, συνειδητοποίησε ότι είχε μεταφερθεί στο Achacachi, περίπου 50 μίλια από το σημείο που έπινε στην αρχή του φεστιβάλ.

Οι αστυνομικοί ωστόσο, δεν φάνηκε να πείθονται από την περίεργη ιστορία του. Οι Αρχές θεώρησαν πως ήταν ακόμα μεθυσμένος, όταν περιέγραφε την περίεργη ιστορία του και του πρότειναν να ξεκουραστεί και να ξεμεθύσει. Ωστόσο, ο 30χρονος επέμεινε, στο ότι φρικιαστικό έζησε ήταν αληθινό, δίνοντας συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις