Site icon NewsIT
19:16 | 17.04.13

Ποια χώρα θέλει να απαγορεύσει το διαδικτυακό πορνό;

Newsit Newsroom

Τι κι αν γίνονται βιασμοί στους δρόμους μέρα μεσημέρι; Τι κι αν κάθε είκοσι λεπτά, μια γυναίκα πέφτει θύμα βιασμού; Η ινδική κυβέρνηση ενοχλείται από το διαδικτυακό πορνό και πιέζει το Ανώτατο Δικαστήριο να το απαγορεύσει.

Ωστόσο, οι ενημερωτικές ιστοσελίδες της χώρας δεν πτοούνται και έχουν κατακλυστεί από την είδηση ότι σε smart phone και tablets θα εμφανίζεται σε 3D ολογράμματα ο περίφημος οδηγός του σεξ, κάμα σούτρα.

Προς το παρόν, πάντως, η κυβέρνηση δεν μπορεί να δράσει άμεσα, καθώς σύμφωνα με νομοθεσία απαγορεύεται η κατάργηση ιστοσελίδων, για την οποία την μόνη δικαιοδοσία έχει το Ανώτατο Δικαστήριο.

Από την πλευρά της, η Ινδή ηθοποιός, Πουνάμ Παντέι (φωτό), έσπευσε να καθησυχάσει τους θαυμαστές της, μέσω του Twitter, όπου έγραψε “μην ανησυχείτε αγαπημένοι μου. Ακόμα και αν καταργηθεί το διαδικτυακό πορνό, η ταινία μου θα σας προσφέρει μεγάλη ερωτική ικανοποίηση”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγωδία: Ήταν νεκρή στην άσφαλτο με το μωρό της και κάνεις δεν σταματούσε να τους βοηθήσει…

Τραγωδία στην Ινδία! Νεκρά δύο παιδιά από πυρκαγιά σε παραγκούπολη

Βρέθηκε ζωντανή μετά από 36 ώρες κάτω από συντρίμμια!

Ινδία: 27 νεκροί από κατάρρευση κτιρίου – Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version