Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Πρίγκιπας Φίλιππος: Οδυνηρό deja vu για Χάρι και Ουίλιαμ μετά την κηδεία της Νταϊάνα (pics, vids)

Πρίγκιπας Φίλιππος: Οδυνηρό deja vu για Χάρι και Ουίλιαμ μετά την κηδεία της Νταϊάνα (pics, vids)
Φωτογραφία video grab

Η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου της Βρετανίας, του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Στην μεγαλοπρεπή τελετή παραβρέθηκαν, συμμετέχοντας και στην πομπή προς το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ κι ο αδερφός του, Πρίγκιπας Χάρι. 

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης τους ήθελαν να είναι… απομακρυσμένοι, όμως ακόμη κι αν αυτό ισχύει, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ κι ο αδερφός του, Πρίγκιπας Χάρι, φάνηκαν να έρχονται πιο κοντά στην κηδεία του πολυαγαπημένου τους παππού, πρίγκιπα Φίλιππου. 

Σήμερα όμως, οι δυο τους φάνηκαν να μιλάνε καθώς έφευγαν από την τελετή κι αυτή η εικόνα ήταν η πρώτη με τα δύο αδέρφια δίπλα – δίπλα εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο. Οι δύο Πρίγκιπες συνομίλησαν φεύγοντας από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αδέλφια νωρίτερα συμμετείχαν στην πομπή με το φέρετρο του επί 73 χρόνια συζύγου της Βασίλισσας Ελισάβετ. Αυτό σίγουρα θα ξύπνησε «οδυνηρές μνήμες» από την απώλεια της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα. Οι δύο πρίγκιπες είχαν συμμετάσχει και στην πομπή της μητέρας, αποχαιρετώντας την πριν από 24 χρόνια.

Δείτε φωτογραφία:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ABC News (@abcnews)

Δείτε βίντεο:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις