Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ραγίζει καρδιές η Σάνεν Ντόχερτι για τον Λουκ Πέρι: Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό του

Ραγίζει καρδιές η Σάνεν Ντόχερτι για τον Λουκ Πέρι: Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό του
Φωτογραφία instagram @the9021bro

Ο “Ντίλαν” και η “Μπρέντα” του Beverly Hills 90210. Ένας εφηβικός έρωτας που έγραψε ιστορία και συνέδεσε για πάντα τις ζωές του Λουκ Πέρι και της Σάνεν Ντόχερτι. Μέχρι την 4η Μαρτίου όταν εκείνος, στα 52 του χρόνια, έφυγε από τη ζωή μετά από ευρύτατο εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όλοι περίμεναν μια της λέξη. Πως θα αποχαιρετίσει η “Μπρέντα” τον “Ντίλαν” της. Το αν έπρεπε να χωρίσουν κι εκείνος να επιλέξει την “Κέλι” στο Beverly Hills ήταν ένα debate… παγκοσμίων διαστάσεων. Λίγο αφού έφυγε η Σάνεν Ντόχερτι από τη σειρά, έφυγε και ο Λουκ Πέρι. Στην πραγματική ζωή, οι δυο τους δεν «χάθηκαν» ποτέ ουσιαστικά. Ο Λουκ Πέρι, όπως αποκάλυψε η Σάνεν Ντόχερτι, ήταν από εκείνους που της στάθηκαν στην περιπέτεια με τον καρκίνο.

https://www.instagram.com/p/Bt0vPgelJRn/

Είχαν χαθεί αλλά όταν εκείνη αποκάλυψε τη μεγάλη μάχη που έδινε, ο Λουκ Πέρι την αναζήτησε. «Το πιάσαμε από εκεί που το είχαμε αφήσει, μεγαλύτεροι και πιο σοφοί αλλά η σχέση μας παρέμενε άθικτη».

Η είδηση του θανάτου του, τη βύθισε στη θλίψη. «Είμαι σε σοκ. Καταρρακωμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω τόσες αναμνήσεις από τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελάω και θα είναι για πάντα εντυπωμένες στην καρδιά και το μυαλό μου», είπε η 47χρονη σήμερα Σάνεν Ντόχερτι.

Φωτογραφία Reuters

Το post της Σάνεν Ντόχερτι λίγο αφού ο Λουκ Πέρι είχε μπει στο νοσοκομείο. Ήταν σίγουρη πως θα έβγαινε νικητής…

Λίγες μέρες πριν εκείνος μπει στο νοσοκομείο, είχαν φάει μαζί. Είχαν επιλέξει εστιατόριο που θα δέχεται σκυλιά γιατί ο Λουκ Πέρι δεν αποχωριζόταν την αγαπημένη του, την Πένυ. Η Σάνεν Ντόχερτι μιλώντας για τον θάνατο του «Ντίλαν» στο People θυμάται εκείνη την τελευταία τους συνάντηση. «Πριν από σχεδόν δυο εβδομάδες, τον Φεβρουάριο, συναντηθήκαμε με τον Λουκ για μεσημεριανό. Μπήκα και ήταν εκεί, χαμογελώντας, με την Πέννι στο κρεβατάκι της κάτω από το τραπέζι, όσο ευτυχισμένος θα μπορούσε να είναι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα μου λείψει, τον Λουκ να με κοιτά με εκείνο το χαμόγελο και τον τρόπο που έλεγε “Σαν” (σ.σ. από το Σάνεν)».

https://www.instagram.com/p/BufGZfWFwWa/

Η Σάνεν Ντόχερτι θυμάται τόσο περήφανος ήταν ο Λουκ Πέρι για τα παιδιά του, τον 21χρονο Τζακ και την 18χρονη Σόφι, από το γάμο του με τη Μίνι Σαρπ. «Αγαπούσε την οικογένειά του. Ήταν περήφανος για τα παιδιά του. Μου έδειχνε συχνά βίντεο».

Οι δυο τους δεν είχαν συμφωνήσει να επιστρέψουν στα πλατό του Beverly Hills 90210, αντίθετα από τους άλλους συμπρωταγωνιστές τους. Ήλπιζαν όμως να ξανασυνεργαστούν «σε κάτι ιδιαίτερο και με νόημα για τους θαυμαστές» είπε η «Μπρέντα».

«Ο Λουκ κι εγώ δουλεύαμε πάνω σε ιδέες για ένα σόου. Θέλαμε να δουλέψουμε ξανά μαζί, να δημιουργήσουμε κάτι ιδιαίτερο και γεμάτο νόημα για τους θαυμαστές μας σε αυτή τη φάση της ζωής μας», είπε. Και δεν έκρυψε πως «θα μου λείψει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο».

View this post on Instagram

❤️ @theshando

A post shared by DARREN MARTIN (@the9021bro) on

Πηγή: people.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις