Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σάνα Μάριν: Σάλος στη Φινλανδία με βίντεο από πάρτι της – «Μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ»

Σάνα Μάριν: Σάλος στη Φινλανδία με βίντεο από πάρτι της – «Μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ»

Έντονη κριτική δέχεται η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν, μετά από βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media να κάνει πάρτι με φίλους της, επειδή «δεν δείχνει υπευθυνότητα για μια χώρα σε κρίση».

Η Σάνα Μάριν είναι πρωθυπουργός της Φινλανδίας από το 2019 και μέχρι σήμερα οι «ροκ» εμφανίσεις της έχουν προκαλέσει πολλά θετικά, και σε κάποιες περιπτώσεις, διθυραμβικά σχόλια. Όμως, τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από το πάρτι προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Ένας από αυτούς που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός είναι παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής της χώρας, ο Αλέξι Βαλαβουόρι, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Αυτή είναι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν. Κάποιοι λένε ότι είναι κουλ… ίσως μεταξύ άλλων εφήβων. Αλλά υπεύθυνη ηγέτης για μια χώρα σε κρίση; Είναι μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ. Δεν ξέρει τίποτα. Πάρε το δερμάτινο σου μπουφάν και παραιτήσου. Ευχαριστώ».

«Αυτό το βίντεο παρουσιάζει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Μάριν Σάνα (μελαχρινή με λευκό παντελόνι & μαύρο τοπ) σε ιδιωτικό πάρτι. Η Φινλανδία υποφέρει από υψηλές τιμές ρεκόρ ηλεκτρικής ενέργειας, έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματιών φροντίδας ηλικιωμένων και έτσι περνάει η ηγέτιδα μας τον χρόνο της!», έγραψε ένας άλλος Φινλανδός στο Twitter.

«Η έγκυρη πρωθυπουργός μας χορεύει, την τελευταία μέρα, τα κορίτσια θέλουν να διασκεδάσουν, δεν ψήνουν κουάκερ. Εθνικό χρέος: 134.300.130.518,10 ευρώ», έγραψε μια γυναίκα από τη Φινλανδία, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε ότι οι φίλοι της ακούγονται στο βίντεο να φωνάζουν για κοκαΐνη.

https://twitter.com/VFinnishProbs/status/1559993590725705729

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα εγκωμιαστικά σχόλια για τη Σάνα Μάριν, πως αποτελεί «σύμβολο προόδου» και ότι «ο κόσμος και οι αποδεκτές αξίες μπορούν να αλλάξουν».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις