Site icon NewsIT

Σφίγγα ο Έλληνας της Regeneron για το αν χορηγήθηκε το φάρμακο στον Τραμπ – Οι πληροφορίες του newsit.gr

05.10.2020 | 18:04
Σφίγγα ο Έλληνας της Regeneron για το αν χορηγήθηκε το φάρμακο στον Τραμπ – Οι πληροφορίες του newsit.gr

George Yancopoulos, Regeneron Pharmaceuticals Co-Founder, President and Chief Scientific Officer, poses for a photograph on the company's Westchester campus in Tarrytown, New York, U.S. September 17, 2020. Picture taken September 17, 2020. REUTERS/Brendan McDermid

Ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε ο Πρόεδρος της φαρμακευτικής Regeneron, Τζορτζ Γιανκόπουλος αν ο Λευκός Οίκος ζήτησε από τον ίδιο να χορηγηθεί το φάρμακο που έχουν ανακαλύψει για τον κορονοϊό και είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο.

Ο Δρ Τζορτζ Γιανκόπουλος, είπε ότι δεν θα ήταν σωστό να σχολιάσει αν ο Λευκός Οίκος ήρθε σε επαφή μαζί του προκειμένου να ζητήσει να χορηγηθεί στον Ντόναλντ Τραμπ το συγκεκριμένο φάρμακο.

Ο Γιανκόπουλος, είπε στο CNN ότι σέβεται την ιδιωτικότητα του ασθενή και μόνο αν θέλει ο ίδιος μπορεί να απαντήσει.

Click4More Τραμπ: Κοκτέιλ φαρμάκων με ελληνική υπογραφή! Το παρασκήνιο για να δοθεί έγκριση από τον FDA

Όταν ρωτήθηκε αν ήρθε σε επαφή με τους γιατρούς του Προέδρου των ΗΠΑ το Σαββατοκύριακο, ο Γιανκόπουλος είπε ότι μαθαίνει τα ίδια που μαθαίνει και ο υπόλοιπος κόσμος.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι όπως μετέδωσε αποκλειστικά το newsit.gr το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον Ντόναλντ Τραμπ χορηγήθηκε δόση από το πειραματικό φάρμακο της Regeneron για τον κορονοϊό και μάλιστα όπως επίσης μετέδωσε το newsit.gr έγινε αγώνας δρόμου προκειμένου να δοθεί έγκριση για την χορήγησή του από τον FDA.

Η συγκεκριμένη θεραπεία γνωστή ως REGN-COV2 αποτελείται από ένα κοκτέιλ μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version