Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σπαρακτικό video με την Syesha Mercado: Η αστυνομία παίρνει την μόλις 10 ημερών κόρη της

Σπαρακτικό video με την Syesha Mercado: Η αστυνομία παίρνει την μόλις 10 ημερών κόρη της

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών στα αμερικανικά -και όχι μόνο- ΜΜΕ είναι η Syesha Mercado.

Η φιναλίστ του American Idol έχασε την επιμέλεια της -μόλις 10 ημερών- κόρης της, όταν αστυνομικοί τη σταμάτησαν σε δρόμο της Φλόριντα, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με το βρέφος και τον σύντροφο της. 

Τον Μάρτιο του 2021, η Mercado είχε χάσει την επιμέλεια του γιου της που είναι ενάμιση χρόνων, όταν τον πήγε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι δεν τρεφόταν αρκετά. Η ίδια, υποστήριξε ότι το παιδί είχε γαστρεντερικά προβλήματα, ωστόσο το πρώτο βράδυ στο νοσοκομείο, την ενημέρωσαν ότι χάνει την επιμέλεια του. 

Από τότε, άρχισε η δικαστική διαμάχη, που ακόμα συνεχίζεται, προκειμένου να πάρει πίσω τον γιο της, ενώ πριν από λίγες ημέρες έχασε και τη επιμέλεια της νεογέννητης κόρης της. 

Όπως της είπαν οι αστυνομικοί, η απόφαση αυτή ελήφθη διότι η Mercado δεν ενημέρωσε τις δικαστικές αρχές ότι έκανε δεύτερο παιδί. Εκείνη τους φωνάζει: “Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Δεν νιώθετε τίποτα; Είμαι άνθρωπος. Αυτό είναι το μωρό μου, το μωρό μου είναι μόλις λίγων ημερών και μου το παίρνετε. Μου παίρνετε το μωρό μου. Δεν έχετε καρδιά. Δεν σας νοιάζει… το μωρό μου είναι υγιές και χαρούμενο”. 

Κλαίγοντας σπαραχτικά, τύλιξε το βρέφος σε μία κουβέρτα και το παρέδωσε στους αστυνομικούς.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Instagram

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Syesha (@syesha)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις