Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σχεδόν τον έσπρωξαν να μπει στο ελικόπτερο – Ο Τραμπ δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο

Σχεδόν τον έσπρωξαν να μπει στο ελικόπτερο – Ο Τραμπ δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο

Μέχρι την τελευταία στιγμή ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν αμετάπειστος. Δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το Προεδρικό Ελικόπτερο Marine One ήταν στον κήπο του Λευκού Οίκου και την ίδια ώρα οι σύμβουλοι του Προέδρου έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες να τον πείσουν να μπει μέσα σε αυτό.

Ο Πρόεδρος ο οποίος είχε διαγνωστεί με κορονοϊό αλλά είχε στυλώσει τα πόδια. Δεν ήθελε να πει στο νοσοκομείο.Την πληροφορία αυτή την επιβεβαίωσαν πολλές διαφορετικές πηγές από τον Λευκό Οίκο στο CNN. Παρότι ο Τραμπ είχε εμφανίσει συμποτώματα και ήδη έπαιρνε πειραματικά φάρμακα δεν ήθελε να νοσηλευθεί, είπε.

Click4More Κουρασμένος Τραμπ σε νέο διάγγελμα από το νοσοκομείο – «Οι επόμενες ημέρες είναι η πραγματική δοκιμασία»

Γνωρίζονταν ότι ο ίδιος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να φανεί ότι είναι σοβαρά άρρωστος, οι άνθρωποι του Τραμπ προσπαθούσαν να παρουσιάσουν την εικόνα ενός Προέδρου ο οποίος είναι άρρωστος αλλά όχι τόσο σοβαρά.

Όμως, την Παρασκευή, οι γιατροί του ανησυχούσαν για την κατάστασή του και θεώρησαν  ότι θα ήταν καλύτερο να τον παρακολουθήσουν σε ένα περιβάλλον όπως το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ το οποίο θα τους έδινε την δυνατότητα να έχουν στην διάθεσή τους όλα όσα χρειάζονται για να τον θεραπεύσουν. Έτσι, είπαν στον Τραμπ ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο θα ήταν το ιδανικό μέρος να βρίσκεται σε περίπτωση που η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν.

Έτσι, τελικά αποφάσισαν ο Πρόεδρος να φύγει από τον Λευκό Οίκο για το νοσοκομείο αμέσως μετά το κλείσιμο των χρηματιστηρίων προκειμένου να αποφύγουν μια κατάρρευση στις χρηματαγορές.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις